Carnegie Mellon universitetas paskelbė nemokamus „iPad“ programėlių kūrimo kurso vaizdo įrašus (Video)  (0)

Carnegie Mellon universitetas paskelbė, kad nuo šiol jis pradeda nemokamai platinti paskaitų kurso „Developing iPad Applications for Visualization & Insight“ apie „iPad“ programėlių kūrimą video įrašus aukštos raiškos formatu universiteto „iTunes“ interneto parduotuvės skyriuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio universiteto studentams buvo parengtas toks kursas, sukurtas universiteto darbuotojų bei patyrusių programuotojų. Tiesa, jis buvo gerokai populiaresnis nei planuota, matyt todėl ir buvo nutarta jį paskelbti viešai.

Dabar visi besidomintys gali susipažinti su programavimo „iPad“ kompiuteriams pagrindais, ir interneto lankytojai galės praeiti lygiai tą patį kursą, kaip ir universiteto studentai, tik už jį akademinių kreditų, be abejo, negaus.

Video įrašus galima atsiųsti ir žiūrėti kompiuteryje, „iPad“ planšetiniame kompiuteryje ar „iPhone“ telefone, taip pat jie pradėti skelbti ir „YouTube“ svetainėje. Tiesa, rekomenduojama, kad besimokantys savarankiškai turėtų bendrų programavimo žinių ir objektinio programavimo patirties.

Kurse dėstomi programėlių kūrimo pagrindai, naujausios operacinės sistemos, naudojamos „iPad“ kompiuteriuose, „iOS 5“, funkcijos, ir, be abejo, praktiniai dalykai – kaip sukurti grafinę sąsają, apdoroti duomenis, naudotis kitų portalų, kaip „Twitter“, „Facebook“, informacija, įterpti žemėlapius ir kita. Vieną pavyzdinių paskaitų galite išvysti tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MokslasPlius
MokslasPlius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)