Atnaujintas „Kindle Fire“ pasirodys šių metų viduryje  (0)

Nepaisant to, kad JAV populiaraus ir žemiau už savikainą platinto planšetinio kompiuterio „Kindle Fire“ pardavimai nuo jo pristatymo pradžios krito daugiau kaip keturis kartus, jo sumanytoja kompanija „Amazon“ nusiteikusi pozityviai ir rinkai žada pateikti atnaujintą šio įrenginio modelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai publikuota kompanijos IDC ataskaita, demonstruojanti planšetinių kompiuterių pardavimus šių metų I ketvirtyje, visiškai neatitiko analitikų tarpe vyraujančios itin pakilios nuotaikos planšetinių kompiuterių atžvilgiu. Kai kurie eksportai netgi pranašavo šiam segmentui šviesią ateitį, o pardavimų augimą numatė, pasinaudodami vos ne geometrine progresija.

Vis tik situacija planšečių rinkoje 2012 metų pradžioje vilčių nepateisino. Netgi „Amazon Kindle Fire“, kuris tarsi raketa įskriejo į Š. Amerikos rinką 2011 m. IV ketvirtyje, vis tik neturėjo daugiau parako, kad užtvirtintų savo sėkmę: pardavimai krito, o užimamos rinkos dalis nusirito nuo 16,8 % iki 4 %.

Antra vertus, kompanija „Amazon“ nenusimena. Kompanijos „Cannacord Genuity“ analitikų, kuriais remiasi interneto portalas eWeek, teigimu, padidinti susidomėjimą „Kindle Fire“ kompanija planuoja šių metų viduryje, kadangi ketinama vartotojų teismui pateikti atnaujintą planšetinio kompiuterio versiją. Tiesa, kalbama apie tą patį 7“ įstrižainės ekraną turintį įrenginį.

Be to, pranešama, jog šių metų pabaigoje „Amazon“ ketina pristatyti ir didesnį ekraną turintį planšetinį kompiuterį, kurio kaina bus didesnė, tačiau vis tiek labai patraukli. Ar pavyks „Amazon“ įrenginiams sustiprinti pozicijas planšečių rinkoje, parodys laikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)