"Comodo Dragon 19.2" – "Chrome" klonas su padidintu saugumo lygiu  (0)

Pasirodė nauja naršyklės "Comodo Dragon" versija 19.2. Pastaroji yra visiškas "Google Chrome" klonas, tačiau yra sukurtas kompanijos "Comodo", kuri daugeliui yra puikiai pažįstama kaip kokybiškų ir dažnai nemokamų produktų kūrėja: galima paminėti tiek jos ugniasienę, tiek ir antivirusinį sprendimą (visa tai galima rasti pakete "Comodo Internet Security").


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinės "Comodo Dragon" galimybės sutampa su esančiomis naršyklėje "Chrome", tačiau pridėta keletas funkcijų, kurios skirtos sistemos saugumo ir vartotojo konfidencialumo lygio padidinimui.

Naršyklė "Comodo Dragon" „išdresiruota“ nesekti vartotojų veiksmų ir neraportuoti apie tai "Google". Naršymas gali būti vykdomas, naudojant alternatyvius DNS serverius "Comodo SecureDNS", kurie blokuoja kenkėjiškus puslapius ir apsaugančius nuo „žvejybos“ („phishing“) atakų.

Tvirtinama, jog tarnyba "Comodo SecureDNS" papildomai pagerina prieigos prie interneto puslapių laiką ir žaibiškai atnaujina DNS įrašų pokyčius. Taip pat naudojamas daug tobulesnis anoniminio naršymo mechanizmas, patobulintas SSL sertifikatų tikrinimas. Skirtingai nei "Google Chrome", "Comodo Dragon" gali būti parsisiųsta kaip pilnas instaliacijos paketas, galimas paprastas diegimas, galima įdiegti ir kaip mobiliąją versiją.

Kadangi "Comodo" naršyklė yra sukurta "Chrome" pagrindu, natūralu, jog ji atsinaujina kiek lėčiau, nei "Google" produktas. Naujausioje "Comodo Dragon 19.2.0.0" versijoje buvo panaudotas "Chromium 19.0.1084.56" branduolys, ištaisytos klaidos, kurios pasireikšdavo importuojant duomenis iš "Google Chrome".

Naršyklė veikia operacinėse sistemose "Windows XP"/"Vista"/7, įdiegimo failo dydis – 27 MB.

  • Parsisiųsti naršyklę Comodo Dragon: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: