Naujoji "Amazon" planšetė bus plonesnė ir lengvesnė už pirmtakę  (0)

Pamažu ruošiamas antrosios kartos "Amazon" planšetinio kompiuterio "Kindle Fire" debiutui rinkoje. Šis įrenginys toliau „apauga“ naujomis gandų detalėmis. Portalas "Wired" praneša, jog kompanija naujai planšetei suteiks plonesnį korpusą, lyginant su dabartiniu jos modeliu. Taip pat pasikeis eilė jos techninių charakteristikų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažymima, jog naujokas bus ne tik plonesnis (dabartinio storis – 11,4 mm), bet ir lengvesnis (dabartinio svoris – 413 gramų), nei originalas. Be to, eilinį kartą patvirtinama informacija, jog antros kartos "Kindle Fire" turės patobulintą sensorinį ekraną: teigiama, jog jo raiška išaugs nuo dabartinių 1024 x 600 iki 1280 x 800 taškų, taigi turėtų susilyginti su "Google Nexus 7".

Taip pat šaltiniai teigia, jog naujasis "Amazon" planšetinis kompiuteris gaus integruotą vaizdo kamerą, kurios pirmoji versija neturėjo, o tai taptų dar vienu žingsniu rimtesnei konkurencijai su neseniai anonsuota "Google" planšete.

Praėjusią savaitę taip pat buvo pasirodžiusi informacija, jog kompanija "Amazon" jau užsakė maždaug 2 mln. vienetų antrosios kartos planšetinių kompiuterių. Jų gamyba, šaltinių duomenimis, turėtų užsiimti kontraktinis gamintojas "Quanta Computer".

Teigiama, jog Jeff Bezos vadovaujama kompanija atnaujintą planšetės versiją pristatys publikai liepos 31 d. arba rugpjūčio 7 d. Bazinė versija mažmeninėje prekyboje turi debiutuoti su $199 kaina, t.y. bus norima lygiai tiek pat, kaip ir už pirmos kartos "Kindle Fire". Ar bus atnaujintas ir mikroprocesorius, kol kas informacijos nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)