Planšetiniai kompiuteriai "Microsoft Surface" negaus 3G/4G modulio  (2)

Interneto portalas "Bloomberg", remdamasis savo anoniminiais šaltiniais, praneša, jog neseniai anonsuoti planšetiniai kompiuteriai "Microsoft Surface" debiutuos be 3G/4G modulių – būsimiems pirkėjams teks tenkintis tik Wi-Fi palaikymu. Tokia situacija galės pasikeisti tik tuomet, kai gamintojas išleis naują savo planšetės reviziją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau žinome, "Surface" dirbs su operacinėmis sistemomis "Windows 8 Pro" ir "Windows 8 RT", priklausomai nuo aparatinės platformos. Tai bus pirmas savarankiškas kompanijos bandymas patekti į sparčiai augančią planšetinių kompiuterių rinką. Reikia pažymėti, jog "Microsoft" kol kas nepateikė išsamių savo planšečių specifikacijų.

Neoficialiais duomenimis, "Surface" versija su ARM mikroprocesoriumi priklausys $500 – 600 kainų diapazonui, ir jei pasirodys masinėje vartotojų rinkoje, jai teks kovoti su tiesioginiu konkurentu "Apple iPad". Nežiūrint į tai, jog absoliuti dauguma planšetinių kompiuterių turi tik Wi-Fi palaikymą, 3G/4G modulio nebuvimas neleis deramai konkuruoti su naujuoju "iPad", kuris bent jau JAV rinkoje garantuotai palaiko ketvirtos kartos mobiliojo ryšio standartą LTE.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)