Paaiškėjo patobulinto "Samsung Galaxy Nexus" specifikacijos  (1)

Internete pasirodė išmaniojo telefono "Samsung Galaxy Nexus", apie kurį tikrai ilgai nebuvo girdėti jokių naujienų, modernizuotos versijos specifikacijos. Dabartinis modelio numeris GT-I9250 bus pakeistas į GT-I9260 ir gaus kodinį pavadinimą "Superior".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį etaloninį "Google" telefonų greičiausiai pamatysime artimiausioje ateityje. 4,65“ įstrižainės HD "Super AMOLED" ekranas taip pat ir liks nepakitęs, tačiau procesoriaus taktinis dažnis bus padidintas nuo 1,2 GHz iki 1,5 GHz. Kamera, kuri buvo laikoma viena silpniausių "Galaxy Nexus" vietų, taip pat bus patobulinta: naujoji versija gaus 1,9 MP raiškos vaizdo kamerą (vietoj 1,3 MP) priekinėje dalyje, tuo tarpu nugarinėje pusėje įsitaisys 8 MP (vietoj buvusios 5 MP) raiškos įrenginys. Visai realu, kad atnaujintame modelyje pasirodys ir naujausia "Android" versija "4.1 Jelly Bean".

Tiesa, kiek įtartinai nutekintose naujoko specifikacijose atrodo 16 GB talpos duomenų kaupiklį galintis praplėsti "microSD" atminties kortelių skaitytuvas. Kaip žinia, anksčiau "Google" buvo pareiškusi, jog neketina imtis jokių priemonių, kad būtų padidintas į jos etaloninius išmaniuosius telefonus įdiegtas duomenų kaupiklis.

Vis tik kitos specifikacijos atrodo tikrai realistiškai. Dar daugiau, "Superior" gana puikiai „įsipaišo“ į "Nexus" įrenginių pasirodymo ciklą: originalusis "Galaxy Nexus" telefonas debiutavo 2011 metų spalio mėnesį, taigi šių metų spalis yra tikrai palankus metas šiai serijai atsinaujinti. Reikia tikėtis, kad kaina liks tokia pati, kaip ir dabartinio modelio – kuri el. parduotuvėje "Google Play" dabar yra nukritusi iki $350 (~ 980 lt) už HSPA+ versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: