Nutekėjo „HTC One X 5“ nuotraukos ir specifikacijos  (9)

Jau kuris laikas internete sklandė gandai apie naująjį „HTC“ kompanijos kuriamą 5 colių ekrano istrižainės telefoną. Buvo žinomos apytikslės specifikacijos ir net nutekėję testų rezultatai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, prieš tai buvo manoma, kad naujasis flagmanas naudos šiek tiek modifikuotą ir jau dabar „HTC One X“ naudojamą keturių branduolių „Tegra 3“ procesorių, tačiau, pasak naujausių gandų, tai bus keturių branduolių „Qualcomm“ sistemos lustas. „HTC One X 5“ („Verizon Wireless“ tinkle jis gali vadintis „HTC Droid Incredible X“) be abejonės turės sparčiausią procesorių rinkoje – 28nm architektūros, 4 branduolių „Snapdragon S4“. Žinoma, telefonas pasižymės ne tik galingu lustu, bet ir įspūdinga ekrano skiriama pilna HD raiška - 1920×1080. Operatyvinė atmintis gali siekti 1,5 GB, o vidinė atmintis – 16GB.

Akį traukia ne tik specifikacijos, bet ir dizainas, kuris panašus į visų vertinamą „HTC One S“, kurio korpusas yra iš vientiso aliuminio su mikro oksidacijos danga. Nuotraukoje taip pat matyti labai siauri korpuso kraštai, o tai leidžia manyti, kad „HTC One X 5“ dydžiu neturėtų labai skirtis nuo šių metų pavasarį išėjusio „One X“.

Bet ar tai iš tiesų yra nutekėjusi nuotrauka spaudai, ar kažkas pasistengė su nuostabia koncepcija? Žemiau pateikta dar viena nutekėjusi nuotrauka patvirtina „One X 5“ spėjimus. Bent jau iš dizaino pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Edgaras Apšega
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: