Į "Facebook" grįžta galimybė draugams siųsti realias dovanas  (0)

Praėjus dvejiems metams po nesėkmingo bandymo savo vartotojams suteikti galimybę dalintis realiomis dovanomis, kompanija „Facebook“ bando antrąjį kartą. Galimybė pirkti ir siųsti dovanas draugams netrukus atsiras JAV vartotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarąją dovanų parduotuvę „Facebook“ uždarė 2010 metų rugpjūtį ir visą dėmesį sutelkė į nuotraukų atvaizdavimo, naujienų srauto, žaidimų ir kitų funkcijų atnaujinimus. Tąkart atrodė, kad žmonės dar nepasiruošę savo virtualiems draugams siųsti realias dovanas, tačiau dabar „Facebook“ vadovai nusprendė – atėjo laikas.

Pirmieji šia naujove galės pasinaudoti JAV internautai. Šalia statuso atnaujinimo draugo profilyje jie ras ikoną su užrašų „Dovana“. Paspaudus ją bus atidarytas dovanų parduotuvės puslapis. Taip pat ši ikona atsiras ir prie asmens vardo jo gimimo dienos bei kitomis šventinėmis progomis. Padovanojus dovaną draugui apie tai bus galima pasigirti savo naujienų sraute arba išlikti anonimiškam.

Prie dovanos taip pat bus galimybė pridėti ir atviruką. Jos gavėjui apie dovaną bus pranešta privačia žinute, telefonu arba elektroniniu paštu, šiam patvirtinus namų adresą – ji bus išsiųsta. „Facebook“ teigia, kad šiuo metu parduotuvėje yra keli šimtai skirtingų dovanų ir kasdien pridedama vis naujų. Dovanų pasirinkimas turėtų būti gana platus – nuo gimtadieninių pyragėlių iki pliušinių meškiukų ar dovanų kuponų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: