"Samsung" telefonuose gali atsirasti net 3 GB operatyviosios atminties  (3)

Kas būtų galėjęs pagalvoti, jog išmaniųjų telefonų segmentas taip greitai apsiginkluos principu „per daug atminties nebūna“, kuris dešimtmečius diktavo atminties vystymosi madas asmeninių kompiuterių rinkoje. Analitikų teigimu, per artimiausius metu operatyviosios atminties kiekis išmaniuosiuose telefonuose nenumaldomai augs: dauguma naujų modelių jau komplektuojami su 1 GB RAM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarsi pateisindama analitikų viltis, kompanija "Samsung" jau svarsto galimybę aprūpinti išmaniuosius telefonus 3 GB operatyviosios atminties. Apie tai papasakojo interneto portalas "SamMobile", kuris savo žodžius užtvirtino atitinkama iliustracija. Vienetų žymėjimo kanonų ortodoksus skubame nuraminti – lipduke užrašas „3Gb“, žurnalistų teigimu, vis tik reiškia ne gigabitus, tačiau gigabaitus.

Šaltinio teigimu, išmanieji telefonai su tokiu operatyviosios atminties kiekiu gali būti išleisti jau 2013 m. Tuo pačiu metu "Samsung" produktai gali netekti fizinio mygtuko priekinėje apatinėje ekrano dalyje, kuris amerikiečių "Apple" atstovams neleidžia ramiai miegoti ir verčia nuolat galvoti pretekstą korėjiečių patraukimui į teismą. Tikėtina, jog po "Apple" užsakymų netekimo korėjiečių kompanijai liks daug "laisvų" operatyviosios atminties lustų, kuriuos bus galima panaudoti savo išmaniuosiuose telefonuose.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)