Gamintojai pradeda platinti žaidimų konsoles su ilgalaikėmis sutartimis  (4)

Niekam nekeista tai, jog įprasti ir išmanieji telefonai telekomunikacijų bendrovių yra siūlomi su nuolaida, jei pasirašoma tam tikro, numatyto ilgumo sutartis. Visai kas kita, kai mes kalbame apie kitus įrenginius, jau nekalbant apie žaidimų kompiuterius, kaip kad „Xbox 360“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“, beje, Jungtinėse Amerikos Valstijose mano visiškai kitaip. Taip, „Microsoft“ jau daugiau kaip pusę metų siūlo savo „Xbox 360“ žaidimų kompiuterį su sutartimi, tačiau tik dabar tai pradėjo eskaluoti, nes siūlo žymiai geresnį pasiūlymą, nei jis buvo ankščiau.

Pasak naujų pranešimų, jau nuo šių metų lapkričio mėnesio „Microsoft“ siūlys „Xbox 360 Slim 250GB“ žaidimų kompiuterio versiją vos už 100 JAV dolerių. Gudrybė? Žaidėjai, kurie taip pigiai įsigys šį „Xbox 360“ variantą, turės įsipareigoti naudoti „Xbox Live Gold“ servisą dvejus metus.

Kompanija taip pat siūlys „Xbox 360 Slim 250GB” modelį su „Kinect“ priedu už 150 JAV dolerių. Kalbant apie „Xbox Live Gold“, šis servisas su sutartimi žaidėjui per mėnesį kainuos gana daug, tiksliau 15 JAV dolerių. Paprastai „Xbox Live Gold“ per mėnesį kainuoja 5 JAV dolerius.

Įprastai „Xbox 360 250GB“ versija kainuoja 300 JAV dolerių, su „Kinect“ priedu – 400 JAV dolerių. Įskaičiavus viską, su dviejų metų sutartimi jūs už 250GB versiją sumokėtumėte 459 JAV dolerius, už versiją su „Kinect“ – 509 JAV dolerius. Nusipirkus „Xbox 360“ iš karto ir mokant už „Xbox Live Gold“ po 5 JAV dolerius dvejus metus, 250GB versija jus atsieitų pigiau, nei su kontraktu, tai yra 420 JAV dolerių, tačiau versija su „Kinect“ priedu kainuotų kiek daugiau – 520 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: