Kompanijos "Micron" ir "Skyera" kartu sukūrė 44TB talpos SSD kaupiklį  (11)

Kompanija „Micron“ šią savaitę patvirtino faktą, jog naudojant jos gamybos 128Gb talpos MLC NAND "Flash" atminties lustus buvo sukurtas ypač didelės talpos, kompaktiškas, verslui skirtas kietosios būsenos kaupiklis (SSD diskas), kuris puikiai pritaikomas realiose IT srityse, tokiose kaip „debesų“ kompiuterija ir sistemų virtualizacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Micron“ su savo 128Gb talpos atmintimi padėjo kompanijai „Skyera“ sukurti 44TB talpos kietosios būsenos kaupiklį, kuris užima viso labo didelės picos dėžutės dydį. „Skyhawk“ vardu pavadintas kaupiklis turi 3000 „Micron“ pagamintų komponentų ir naudoja iki 750W energijos. „Mes esame tiesiog sujaudinti mūsų galimybe bendrauti su „Micron“ prie šio projekto. Talpos dydis, kurį pasiekėme su „Skyhawk“, nebūtų įmanomas be didelės talpos „Micron“ 128Gb atminties lustų. Tai – savotiškas naujos kartos produktas verslo segmentui.“, - sakė R. Danilkas, „Skyera“ vadovas.

Didžiausia problema yra ta, jog NAND "Flash" atmintis nėra pigi, tačiau nepaisant to, ją naudoja vis daugiau verslo kompanijų. Taip yra dėl to, jog tokia atmintis yra pastebimai greitesnė už mechaninius kietuosius diskus, o ji taip pat mažai kaista ir naudoja mažiau energijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: