"Samsung" išleis "Galaxy Note II" versiją su dviejų SIM kortelių palaikymu  (6)

Portalo "Unwired View" teigimu, kompanija "Samsung" iki lapkričio mėnesio pabaigos turėtų anonsuoti naują planšetės ir išmaniojo telefono hibrido "Galaxy Note II" modifikaciją. Pranešama, jog naujokas gaus dviejų SIM kortelių palaikymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieną iš jų bus galima naudoti, pavyzdžiui, GSM tinkluose, tuo tarpu kita pravers prisijungti prie CDMA tarnybų ir panašiai.

Pagrindinės naujosios modifikacijos techninės specifikacijos turėtų išlikti tos pačios, kaip ir originaliojo modelio. Tai ir 5,5“ įstrižainės 1280 x 720 raiškos HD Super AMOLED ekranas, keturių branduolių 1,6 GHz dažniu dirbantis Exynos procesorius, 2 GB operatyvios atminties. Taip pat bus galima sutikti Wi-Fi 802.11a/b/g/n ir Bluetooth 4.0 adapterius, NFC technologijos palaikymą, GPS ir GLONASS imtuvus, 8 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje, microSD atminties kortelių skaitytuvą ir visą galybę sensorių. Operacinės sistemos vaidmenį atliks Android 4.1 Jelly Bean.

Jei korėjiečių kompanijos "Samsung" planai nesikeis, pirmieji "Galaxy Note II" su dviejų SIM palaikymu gaus Kinijos vartotojai, o tai įvyks lapkričio 24 d., o šios šalies vartotojams „planšetofonas“ kainuos apie 835 JAV dolerių (~ 2255 lt). Apie tai, kada ši versija debiutuos kitose pasaulio rinkose, gamintojas kol kas nutyli.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(3)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: