Nutekėjo išmaniojo telefono HTC DLX specifikacijos  (2)

Internete pasirodė informacija apie naują išmanųjį telefoną HTC DLX (kodinis pavadinimas – HTC 6435) ir jo specifikacijas. Teigiama, kad jis turės 5“ įstrižainės ekraną su "Full HD" (1920 x 1080) raiška, keturių branduolių "Snapdragon S4 Pro" procesorių, dirbantį 1,5 GHz taktiniu dažniu. Šis modelis taip pat turėtų tapti naujuoju kompanijos flagmanu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Modelyje taip pat bus įdiegta 1,5 GB operatyviosios atminties (šiuo parametru nusileis ko gero tik konkurentui "Samsung Galaxy Note II"), 16 GB duomenų kaupiklį, 12 MP raiškos kamerą nugarinėje dalyje ir 2 MP kamerą priekyje. Be viso kito, telefonas gaus nekeičiamą 2500 mAh talpos bateriją, taip pat dirbs su operacine sistema "Android 4.1.2 Jelly Bean". Tokią informaciją išplatino "Twitter" vartotojas, pasivadinęs pseudonimu "Football4PDA", kuris, kaip teigiama, yra vienas iš HTC darbuotojų. Anksčiau internete buvo galima sutikti tik gandų apie tai, jog DLX gaus 5“ ekraną su Full HD raiška ir "Snapdragon S4 Pro". Taip pat buvo galima aptikti ir „šnipų“ padarytų nuotraukų. Atlikus greitą paiešką per "AnTuTu Benchmark" duomenų bazę, pavyko sužinoti, jog būsimas HTC flagmanas jau yra pratestuotas ir surinko 11510 balų, o tai yra labai ir labai nemažai. Palyginimui: tame pačiame teste tarptautinė "Samsung Galaxy S III" versija su savo keturių branduolių "Exynos" procesoriumi, dirbančiu 1,4 GHz taktiniu dažniu, surenka apie 12 000 balų.

Visai tikėtina, jog HTC DLX taps pirmuoju išmaniuoju telefonu, naudojančiu 4 branduolių "Snapdragon S4 Pro| ir turinčiu "Full HD 1080p" ekraną, o kartu padės kompanijai atsigauti po III ketvirčio patirto finansinio šoko, kai pajamos sumažėjo 48%, o pelnas mažesnis net 80%.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: