"Samsung" paneigė gandus apie "Galaxy S4" debiutą renginyje MWC 2013  (1)

Praėjus kuriam laikui po portale "The Korea Times" pasirodžiusios publikacijos apie galimą "Galaxy S4" (dar žinomą kaip "Galaxy S IV") anonsą parodoje "Mobile World Congress" (MWC 2013) kitų metų kovo mėnesį, P. Korėjos elektronikos gigantas paskubėjo paneigti šią informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo socialinio tinklo "Twitter" puslapyje kompanija publikavo trumpą pranešimą, kuriame pažymima, jog kai kurie naujienų portalai išsakė prognozes apie galimą "Galaxy S" naujos versijos debiutą kitais metais, tačiau pažymėjo, jog šie gandai neatitinka tikrovės.

Reikėtų vis tik priminti, jog "The Korea Times" savo publikacijoje nurodo anoniminį šaltinį iš aukščiausio lygio "Samsung" vadovų. Be to, nors "Galaxy S III" buvo anonsuotas gegužės mėnesį, jo pirmtakas "Galaxy S II" vis tik buvo pristatytas parodoje MWC 2011. Taigi galimybės, jog "Galaxy S4" prezentacija vis tik įvyks Barselonoje (Ispanija), visiškai atmesti negalima.

Bet kokiu atveju, jei "Samsung" ir numatė "Galaxy S4" premjerą 2013 m. I ketvirtyje, tai šiuos planus turėjo rimtai apsunkinti patentinė kova su "Apple", kurioje korėjiečiai (bent jau JAV teismuose) pralaimi vieną kovą po kitos. Turbūt dėl tokios nepalankios situacijos "Samsung" teko kiek pakeisti savo planus. Turbūt neatsitiktinai kompanija sėkmingam išmaniajam telefonui "Galaxy S III", jau peržengusiam 20 mln. pardavimų ribą, prognozuoja papildomus vos 10 mln. vienetų, nors, rodos, tendencijos turėtų leisti tikėtis ir žymiai didesnių pardavimų apimčių.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: