Naujasis "Sony" išmanusis flagmanas vadinsis "Xperia C650X Odin"  (0)

Tapo žinomos kai kurios detalės apie būsimą "Sony Xperia" šeimos išmanųjį telefoną, kurį japonų gamintojas ruošiasi išleisti netolimoje ateityje. Mobilusis įrenginys taps nauju flagmanu. Šiuo metu jis žinomas kaip C650X (kodinis pavadinimas – "Odin").


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip nesunku pastebėti, "Sony" bando pereiti nuo įprastos mobilių įrenginių klasifikacijos, kur žymėjimai ST/MT/LT reiškia išmaniuosius telefonus su mažos, vidutinės ir didelės įstrižainės sensoriniais ekranais, prie naujos schemos su penkiais simboliais. Tiesa, po simboliu X slėpsis kokia nors įrenginio modifikacija.

Pavyzdžiui, jau dabar galima spėti, jog internete pasirodžiusioje "UAProf" dokumentacijoje po modeliais C6502, C6503 ir C6506 slepiasi vienas ir tas pats įrenginys, pavadintas skandinavų mitologijos vyriausiojo dievo Odino vardu. Savo ruožtu, šaltiniai teigia, jog naujasis "Sony Xperia" flagmanas turės operacinę sistemą "Android 4.1.1 Jelly Bean" bei turės didelį sensorinį ekraną.

Kalbant apie išmaniuosius telefonus C1505 ir C1604/C1605, jie bus labai panašūs į dabartinius pradinio lygmens "Xperia tipo" ir "Xperia miro", juose bus įdiegtas HVGA ekranas bei operacinė sistema "Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich". Beje, C160X (ir greičiausiai C150X) pagrindu taps vieno branduolio SoC mikroschema "Qualcomm Snapdragon S4 Play", dirbanti 1,0 GHz taktiniu dažniu ir turinti integruotą grafiką "Adreno 200".

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: