3,2 mln. Lt vertės namas ant ratų su integruotu garažu – „Volkner Mobil Performance Bus“ (Video)  (6)

Taip, straipsnio antraštę perskaitėte teisingai – „Volkner Mobil“ kompanija, kurios veiklos sritis yra prabangių autobusų gamyba, šį kartą pristato tikrai įspūdingą šedevrą. Turima įranga jis lenkia net ir JAV prezidento Baracko Obamos autobusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame autobuse suprojektuota ne tik moderni virtuvė bei puiki namų kino sistema, bet ir slaptas garažas jūsų superautomobiliui. Bazinė šio „namo ant ratų“ kaina siekia 750 tūkst. svarų (apie 3,2 mln. Lt), tuo tarpu visiškai įrengta autobuso versija kainuotų apie 5,1 mln. Lt.

Šis 12,2 metro ilgio autobusas neseniai buvo parodytas „Caravan Salon“ parodoje, Diuseldorfe, Vokietijoje. Neabejojama, jog ši transporto priemonė patrauks ne vieno oligarcho ar šou žvaigždės dėmesį.

Tarp priekinių bei galinių autobuso ratų suprojektuota speciali vieta, kurioje telpa žemas sportinis automobilis. Paspaudus specialų mygtuką šoniniai autobuso vartai pasikelia, o ant didelio padėklo stovintis automobilis gali nuriedėti iškart ant kelio.

„Volkner Mobil Performance Bus“ autobuso interjeras yra papuoštas odiniais baldais bei prabangia medžio apdaila. Virtuvėje dominuoja akmens detalės, o tualetą galima papuošti už papildomą kainą montuojama aukso spalvos apdaila. Viduje taip pat yra ir didelis šaldytuvas su šaldymo kamera, indaplovė, mikrobangų krosnelė, „Bose-Dolby“ pramoginė erdvinio garso sistema bei plačiaekranis televizorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(48)
(0)
(16)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: