Technikos portalas apžvelgė 64 įvairių kartų vaizdo plokštes  (2)

Norint išbandyti vaizdo plokštes, reikia labai daug laiko. Taip yra dažniausiai dėl to, jog ne visi žaidimai turi integruotą galimybę parodyti vidutinį kadrų per sekundę skaičių tam tikrame, apibrėžtame veiksme, tad dažniausiai tai reikia daryti „rankiniu“ būdu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taipogi vis pasirodant naujoms tvarkyklėms, grafiniai posistemiai pradeda rodyti vis geresnius rezultatus, taigi juos reikia išbandyti dar kartą. Keičiantis vaizdo plokščių kartoms, jas sunku palyginti, tačiau portalas „Hardware.info“ pasistengė ir tai atliko.

Minėtas technikos portalas apžvelgė net 64 skirtingas įvairių kartų vaizdo plokštes, pradedant „AMD Radeon HD 3000“ ir „nVidia GeForce 8000“ serijomis. Išbandytos praktiškai visos vaizdo plokštės, o pademonstruoti spartos duomenys, žinoma, suvesti į bendrą visumą.

Palyginti galima įvairių kartų vaizdo posistemius. Galbūt kam bus įdomu, kaip kažkada viena iš spartesnių buvusių „nVidia GeForce 9800 GT“ atrodo prieš naujausios kartos, vidutinės klasės „AMD Radeon HD 7770“, o kitam kiek „nVidia GeForce GTX 660“ yra spartesnė už „AMD Radeon HD 3870“ vaizdo posistemį.

Dėl laiko stokos, žinoma, daug žaidimų išbandyta nebuvo, tačiau jų tikrai užtenka. Visos vaizdo plokštės išbandytos ne tik „Battlefield 3“, „Dirt: Showdown“, „Spec Ops: The Line“ ir „Aliens vs Predator“ žaidimuose, bet ir sintetiniame teste „3DMark Vantage“. Tiesiog spauskite šią nuorodą ir eikite apsižvalgyti. Palyginti vaizdo plokštes, kurias galbūt turėjote/turite, visai įdomu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(8)

Komentarai (2)