Gandai: "Samsung Galaxy S IV" debiutuos kitų metų balandį  (2)

Internete pasirodė informacija, jog išmanusis telefonas "Samsung Galaxy S IV" (žinomas kodiniu pavadinimu "Project J") bus anonsuotas 2013 m. balandžio mėnesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešęs anonimas, kurį cituoja portalas "Slashgear", tikina, jog informaciją pateikė patikimi šaltiniai. Sprendžiant iš anksčiau pasirodžiusių gandų, naujasis išmanusis telefonas – flagmanas turėtų gauti 5“ įstrižainės Full HD (1920 x 1080) ekraną, keturių branduolių "Samsung Exynos" procesorių su "Cortex-A15" architektūra, 2 GB operatyviosios atminties ir 13 MP raiškos kamerą su BSI matrica.

Kartu su naujiena apie būsimą korėjiečių flagmaną pasirodė informacija ir apie kitas "Samsung" naujoves. Teigiama, kad Europoje bus galima įsigyti atpigintą išmaniojo telefono "Galaxy Note II" versiją, kuri turės kuklesnes specifikacijas. Pranešama, jog planšetofonas negaus AMOLED ekrano bei papildomai informacijai įvesčiai skirto specialaus rašiklio.

Reikia pripažinti, kad jei gandai apie išmanųjį telefoną "Galaxy S IV" visiškai nestebina (ir jų nuolat daugėja), tai apie biudžetinį (jei taip jį galima pavadinti) "Galaxy Note II" informacija pasirodė pirmą kartą. Negana to, šaltinių teigimu, "Samsung" ketina pakovoti ir su kompanija ASUS, pristatydama savo firminių transformerių liniją. Pirmuoju sprendimu turėtų tapti planšetinis kompiuteris su 13,3“ įstrižainės ekranu, kuris gaus dar ir prijungiamą klaviatūrą su papildoma baterija. Deja, daugiau detalių neatskleista.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: