„Acer“ siūlys nešiojamuosius kompiuterius su ypatingai aukšta raiška  (9)

Nors atrodo, kad 1080p raiška, dar geriau žinoma „Full HD“ vardu ar 1920x1080 taškais, po truputėlį įsitvirtinta nešiojamųjų kompiuterių rinkoje, kai kurie industrijos žaidėjai vis tiek nori išlikti piekyje. Štai „Apple“ turi savo „Retina“ ekranus, o „Acer“ netrukus siūlys savus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji „Acer“ ekranai, kurie yra 15.6 colių įstrižainės, galės pasiūlyti net 2880x1620 taškų raišką, kas lyginant su Full HD yra daugiau nei dvigubai daugiau taškų. Tokia raiška yra visai netoli „Apple Retina“ ekranuose naudojamos 2880x1800 taškų raiškos, tačiau pastarųjų ekranų, kurie yra naudojami MacBook Pro nešiojamuosiuose kompiuteriuose, kraštinių santykis yra 16:10, kai tuo tarpu „Acer“ ekranų - 16:9.

Tiesa „Acer“ ne tik patvirtino, kad netrukus pristatys nešiojamųjų kompiuterių seriją su tokias ekranais, bet galbūt net ir siūlys panašius ekranus/monitorius stalinių kompiuterių turėtojams, nes tokios raiškos ekranų jiems ypač trūksta. Gerą vardą turintis portalas „AnandTech“, matęs „Acer“ 15.6 colių ekrano demonstraciją, jį pavadino „gana geru“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (9)