„Samsung“ ir toliau plės „Galaxy Note“ šeimą, šį kartą su 8 colių planšetiniu kompiuteriu  (1)

Pasirodo, jog gandai, kurie sukosi apie naujos kartos planšetinius kompiuterius iš „Samsung“, buvo ne iš piršto laužti. Pati kompanija patvirtino, jog galime laukti atnaujintų planšetinių kompiuterių MWC parodoje artėjantį vasarį. Viena iš didžiausių naujovių bus „Galaxy Note 8” planšetinis kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai nei kiek nekeistas sprendimas, nes mes turbūt sulauksime, kaip rašėme šią savaitę, didesnio išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio hibrido „Galaxy Note III“, o rinkoje esamam „Galaxy Note 10.1” planšetiniam kompiuteriui sekasi gana neblogai, tad viskas - logiška. Bandoma plėsti produktų liniją.

Be jokios abejonės, „Galaxy Note 8” bandys įgelti „Apple iPad Mini“, o gal reikėtų sakyti antrosios kartos šios serijos gaminiui, kurį tikrai išvysime šiais metais. Su antrąja savo „Google Android“ planšetinių kompiuterių karta „Samsung“ nepasiūlė 7.7 colių planšetinio kompiuterio varianto ir mus paliko tik su 7.0 ir 10.1 coliais, bet situacija, kaip matome, bus pataisyta. Nors viskas patvirtinta, specifikacijų mes nežinome - „Samsung“ išties moka išlaikyti kai kurias savo paslaptis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (1)