Sukurtas visiškai permatomas išmanusis telefonas  (28)

Taivano kompanija Polytron Technologies pademonstravo iš tikrųjų įdomų darbą, kuris sukelia nuostabą labiau nei kompanijų Apple ir Samsung išmanieji flagmanai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kūrėjai iš Azijos parodė permatomo išmaniojo telefono prototipą. Įdomiausia yra tai, jog, kompanijos atstovų teigimu, naujasis produktas kaip serijinis modelis rinką gali pasiekti jau 2013 m. pabaigoje.

Įrenginys, galintis kardinaliai pakeisti tendencijas išmaniųjų telefonų industrijoje, turi permatomą sensorinį ekraną ir grūdinto stiklo apvalkalą. Galima pastebėti, jog vienintelės matomos dalys – kamera, atminties kortelė ir elektronikos komponentai.

Savaime suprantama, buvo labai sunku padaryti permatomus, pavyzdžiui, procesorius. Taip pat neaiškus ir panašaus išmaniojo telefono maitinimo klausimas, tuo tarpu pati kompanija Polytron Technologies kol kas neatskleidžia tikslių panašaus įrenginio techninių specifikacijų, taigi lieka tikėtis, kad išmanųjį telefoną pamatysime metų gale. Prognozuojama, jog šis įdomus kūrinys bus demonstruojamas vasario 25 d. prasidėsiančioje parodoje Mobile World Congress 2013 (Barselona, Ispanija).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(50)
(1)
(1)

Komentarai (28)