Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ stato savo ateitį ant mobiliojo interneto kortos  (4)

Lietuvos telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, kuri priklauso „TeliaSonera“ grupei, neveltui turi plačiausią 3G ryšį Lietuvoje, kaip ir taipogi vienintelė turi ir vartotojams prieinamą greitąjį 4G LTE technologijos mobilaus interneto ryšį. „Omnitel“ šią savaitę pareiškė, jog savo ateitį stato ant mobiliojo interneto kortos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašoma pranešime spaudai, „Omnitel“ tikisi, jog šiais metais kompanijos pajamos iš mobiliųjų duomenų perdavimo sudarys jau net ketvirtadalį vusų bendrovės pajamų, o štai artimais, 2017 metais, pajamos iš interneto viršys bendras pajamas gautas iš balso ir SMS paslaugų.

„Tendencijos rodo, kad Lietuva rengiasi dideliam duomenų perdavimo paslaugų augimui. Pajamos iš mobiliųjų duomenų sudaro reikšmingą dalį „Omnitel“ pajamų krepšelyje. Verslo modelis dar nėra pasikeitęs, tačiau akivaizdu, kad pokyčiai prasidėjo, ir per keletą ateinančių metų operatoriai turės išmokti iš to užsidirbti.“, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Kaip nurodo rinkos tyrimų bendrovė „Nielsen“, šių metų pabaigoje lietuviai turės jau net 1.6 milijono išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių, taigi potencialiai kas antras Lietuvos gyventojas gali norėti naudotis vieno ar kito operatoriaus mobiliojo interneto paslaugomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (4)