„Apple“ atstovas užsiminė, kad kitas dvi pasirodysiančias „iPhone“ versijas kūrė Steve‘as Jobsas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2013-04-04 13:56
Kada ir kur čia taip Apple kažką panašaus pasakė?
Dantee 2013-04-04 14:04
Aš gal pateiksiu labai teisingą komentarą iš Youtube nuorodos, kurią tu pateikiai, kurioje matai kažkokius lagus, kurie uždelsia sekundės dalį ilgiau galbūt, nei iOS. Esmė, kad vien dėl tos sekundės dalies laikot iPhone telefoną geresniu, kas yra be galo juokinga ar net graudu. Čia vos ne tas pats, kas imti turbininį žigulį, kuris įsibegėja daug greičiau nei naujausias Lexus'as, nors visom kitomis savybėmis jis yra DAUG prastesnis. Juk žigulio variklis yra daug geriau išnaudojamas ir suderintas greičiui. Viliuosi sugebėsi pritaikyt šitą sakinio modelį iPhone atžvilgiu.
Paprastas_zmogus 2013-04-04 14:21
Labai sunku diskutuoti, kai oponentas interpretuoja žodžius taip kaip jam patinka... Čia niekas nekalba ar iPhone geresnis ar ne... Aš tiesiog sakau, kad parametrai yra ne viskas ir iPhone yra labai geras to pavyzdys. Todėl nereikia taip sureikšminti tų skaičių. Na o prilyginti iPhone žiguliui... Čia jau labai ryškus Android fanboy ženklas. Beje tas youtube komentaras man nepasirodė vertas citavimo... "Way better because better" lygio komentarų pilnas internetas Ir dar... Kalbant apie lagus. Manau, kad net ir vienos sekundės lag'as aparatui su 2GB RAM ir quadcore 1.6 GHZ procesoriumi yra neatleistina
andriulis 2013-04-04 14:32
Matau, kad reikėtų samsung statyti į tą tiuninguoto žigulio vietą. Dizainas baisus, medžiagų kokybė prasta, tik va variklį idėjo greitą, bet matomai su pavarų dėže sunkiai susiderina, tai karts nuo karto užgrybauna.
Foxman 2013-04-04 15:05
Matomai užmiršai apie ką tema . Jeigu vėl perskaitytum mano postą pamatytu, kad čia buvo vienas iš mano galimų variantų, apie tai jog Apple užsiminė "kad kitas dvi pasirodysiančias „iPhone“ versijas kūrė Steve‘as Jobsas" (aišku tai dar nereiškia, kad taip tikrai yra, gal žurnalistai ne taip suprato kažką ar pan.). Bet jeigu tai yra tiesa ir Apple oficialiai teigs jog artėjantis telefonas bus S. Jobso kurtas, tuomet galimi variantai: 1. Apple praktiškai pasakė "Jokių naujovių iš Iphone nesitikėkit" 2. S. Jobsas kažkaip numatė ateitį ir žino ko reikia mums, bei kokios technologijos bus prieinamos. 3. Tai tik reklaminis triukas pasinaudojant S. Jobso vardu. Vienaip ar kitaip toks pasisakymas nelabai gražiai skamba (nebent antras variantas pasiteisins). Ir tai buvo mano KOMENTARAS į šią naujieną. Jeigu manai jog tai yra geras ėjimas - prašau išsamaus atsakymo (na bent kažkokio pasvarstymo) ir man visiškai nusispjaut kas kur geriau ir ką Android turi/neturi.
Paprastas_zmogus 2013-04-04 16:25
Negi apie S.J. esi tokios blogos nuomonės, kad jo vardas tau iškart asocijuojasi su naujovių nebuvimu? Labai keistas logikos vingis būtų...
Foxman 2013-04-04 17:27
Apie S. Jobsą aš nieko blogo nesakau. Aš kalbu, jog jei Apple naudos jo idėjas - tai telefonas bus maximum su 2011 technologijom. T.y. kažko revoliucino (kaip lankstus ekranas ar kokių nors naujų Apple idėjų) tikėtis nereikia. Dėl to ir sakau, jog tas pasakymas "kitas telefonas bus kurtas S. Jobso", nelabai gerai skamba. Apie patį S. Jobsą aš galvoju kaip protingą asmenybę, dėl to ir yra antras mano variantas, kad jis gal numatė ko mums reikės ateityje. O jeigu vis dėl to jis sukūrė kažką ir Apple tik dabar panaudos, tai tada gaunasi, jog pirma išleido blogesnį variantą ir tik dabar išleis geresnį...
Paprastas_zmogus 2013-04-04 17:34
Tai čia ir durnam aišku, kad ne apie procesorius ir GPU kalbama. Greičiausiai tai reiškia, kad prikišo nagus prie tam tikrų dizaino, UI sprendimų, gal net kažkokią naują įdėją įkišo. Kai išeis naujas modelis, tada ir pamatysim
Foxman 2013-04-04 18:23
Kaip matau tau prireikė nemažai laiko... O jeigu kažką nauja įdės, tai kodėl Iphone 5 to neturėjo (čia įeina UI ir nauji pribambasai)? Jeigu taip padarys, tada Android fanai turės LABAI didelį kozėrį kritikuoti Apple. O brėžiniai kaip atrodys kvadratas tai jau nėra telefono sukūrimas, todėl čia labiau bus reklamos triukas pasinaudojant S. Jobso vardu. P.S. jau atsibodo kaip mažam vaikui aiškint tad čia paskutinis mano postas.
Sigitas.lk 2013-04-04 18:51
Na pripazinkim tai, kad Iphone jau gan senokai nebera inovatyiausias isleidziamas irenginys. Ten kazka minejo paprastas zmogus, kad iphone turi viska, kas butu itin reikalinga, ka turi kitu gamintoju irenginiai isskyrus kiti gamintojai laimi gelezimi. Na o tai kaip sakykim super jautrus ekranas, kuri gali valdyti su pirstinem? Belaidis krovimas? Optine video stabilizacijos sistema, gal irgi nieko ypatingo? O kaip atsparumas vandeniui ir dulkems? Gestais valdomas irenginys (pvz mostelni ir perverti koki puslapi)? O del tikros juodos matymo ekrane kaip irgi pas iphone geriau? Ar tu visame tame ,Paprastas_Zmogau, irgi nematai labai geru funkciju, ir jos bevertes? O del atminties korteles tai taip pat manau klysti, del to galvos skausmo papildomo (tai sakydamas, visus iphone naudotojus kaip kokios adaptas nupiesei, kad su tuo nepajegtu susitvarkyt. niekada gyvenime neturejau ne menkiausio nepatogumo del atminties korteles buvimo). Juk tokia gera iOS negaletu ir susitvarkyt su tuo(?), bet esme kad norint daugiau vietos, irenginio kaina smarkiai kyla, tikrai nepalyginsi su atminties korteles kaina.
faktas 2013-04-04 19:53
Eilinį kartą susipjovė Apple fanatikai su Android... Visi seniai žino, kad geriausia OS yra Windows Phone.
Kirtiklis 2013-04-04 21:08
iDump, geriausias apibūdinimas tokiam vartotojui kuris stovės ir galvos! "kur man dėti - į atmintį ar kortelę, tiesiog migrena isivarys" todėl nereikia. O tai kaip tada su "Fotokameros blicu"? Juk reikės galvoti - naudot/nenaudot, kada naudot, ar geriau/blogiau su juo. O kaip dar toks žmogus gali naudotis apskritai telefonu kamera, juk ten tiek funkcijų, pasirinkimų, ar negeriau būtų panaikinti jas visas nes Apple politika tokia, tai paliekam tik "fotografuoti" ir viskas (jokių pasirinkimų tik vienas mygtukas), nes žmonėms per sudėtinga apsispręst - dėti foto į telefono atmintį ar kortelę.
Dantee 2013-04-05 01:18
Pacituosiu anekdotą: Tu, sunau, debilas. Atvirai... Jei nesugebi naudotis inovacijomis, imk 3310 ir nerodyk koks bukas esi. Ačiū už dėmesį.
sub 2013-04-05 15:39
Kažko man atrodo kad Apple tik naudojasi SJ vardu pakelti akcijoms ir pardavimams. Paskutinis iphonas išleistas dar ęsant gyvam Stevui - tai buvo 4 iphonas. Po 4 iphono išleidimo, naujesni modeliai ne daug kuo ir pasikeitė. 4S įdėta siri ir keli smulkūs patobulinimai, na o 5 iphonas su to meto tendencijomis gavo didesnį ekraną ir LTE, jei klystu pataisykite. Man tai rodo, kad be Jobso idėjų, po jo R.I.P Apple nebeturi kuo pasigirti. Su Jobsu buvo išleisti visi populiariausi įrenginiai Ipod, IPhone, Ipad, o jam mirus jo vardas tapo reklamos priemone. O dėl forumo ginčo ios vs. android - kiekvienas savo poziciją saugo, ir objektyviai diskutuot sunku. Dėl microSD - nežinau kokia kaina šiuo metu 16, 32, 64 gb. Šiaip kam to reikia, tai privalumas, man asmeniškai pakanka smarphono vidinės atminties. Apple politika kitokia, jie turi icloud, kur už metinį ar mėnesinį mokestį leidžia sinchronizuoti duomenis bei failus (muzikos, photo ir kitus). Dėl geležies, nenoriu labai smulkintis, bet andoid sitema kitokia - todėl šiai sistemai reikalingi didesni geležies resursai, apple vėlgi sistema sutvarkyta kitaip, kad nereikia nei ramų 2gb, nei procesoriaus labai greito. Pažiūrėkite pirmus iphone 2G, 3G ar 3GS - sistema vis dar veikia stabiliai. Taigi pasakymas, kad dėl geležies tarkim samsung s3 yra geresnis už iphone5 - visiškas trolinimas. Apylygiai konkurentai, kuriuos į vietą tuoj Nokia padės.
Paprastas_zmogus 2013-04-06 15:17
Matau kai kas visiškai nesupranta, kas yra naudojimo paprastumas ir kam jo reikia... Jeigu kompanija siekia padaryti produktą, kurį yra paprasčiau naudoti, tai ne todėl, kad vartotojas jo NESUGEBA naudoti, o todėl, kad tokį daiktą tiesiog maloniau naudoti. Kuo mažiau reikia galvoti apie smulkmenas, tuo maloniau daugeliui vartotojų tokį daiktą naudoti. Kai nėra absoliučiai jokio suvokimo apie tokius elementarius dalykus, tai ką čia ir diskutuosi su tokiais...
Kirtiklis 2013-04-06 19:10
" Tai telefonas idiotamas, kuriems per sudėtinga spręsti ar dėt į atminties kortelę ar į telefoną, neįviaikiama užduotis, todėl Apple nededa kortelės. Tai kaip jie susitvarko su fotoaparatu, kai paprastos užduoties negali įveikti.
vyckas 2013-04-07 00:02
Iškur išvis šita diskusija dėl sudėtingumo kilo.. Programėlės default į vidinę (nes ji greitesne). Fotoaparatas default vidinė, nustatymuose gali pasirinkt kur nori. Parsisiuntimai default vidinė, nustatymuose vėl pasirenki kur nori. Įsidėjus sd, minutė susitvarkyt nustatymus ir pamiršti.
Paprastas_zmogus 2013-04-07 15:00
vyckas 2013-04-07 17:30
Papasakok kaip tu dabar tvarkai tą atmintį, kad pridėjus antrą kažkas pasunkėtų.
Kirtiklis 2013-04-07 20:24
\ Paaiškink kurioje vietoje yra sudėtingumas naudoti atminties kortelę? Pasirinkti (ar nustatyti, bet ir automatiškai nustatyta būna) kad foto keliautų kortelę/telefoną? Ir kiek nedaug reikia žmogeliui, neįdėjai kortelės, ir malonumas garantuotas. Ar nesukelia galvos skausmą gausybė Appsu, ir kai reikia nuspręsti man jų reikės ar nereikės? Juk čia smulkmena, be jos būtų paprasčiau ir maloniau telefoną naudoti.