„Apple“ atstovas užsiminė, kad kitas dvi pasirodysiančias „iPhone“ versijas kūrė Steve‘as Jobsas  (67)

„Apple“ vyriausybinių ryšių vadovas Michaelas Foulkesas užsiminė, kad ateityje pasirodysiančias dvi naujas telefono „iPhone“ versijas sukūrė vienas iš kompanijos įkūrėjų Steve‘as Jobsas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau po S.Jobso mirties 2011 metų spalį buvo svarstoma, kad vienas iš „Apple“ įkūrėjų paliko gaminių prototipų ir idėjų keletui metų į priekį. Dabar aiškėja, kad planų galėjo būti palikta visam penkmečiui.

Apie tokį palikimą užsiminė M. Foulkesas pokalbyje su San Francisko prokuroru George‘u Gasconu. Jie buvo susitikę aptarti galimybės sumažinti telefonų vagysčių skaičių mieste, pavyzdžiui, integruojant nuotolinio išjungimo galimybę būsimuose įrenginiuose.

G. Gasconui teko nusivilti, mat paaiškėjo, kad būsimos dvi „iPhone“ versijos jau paruoštos. Maža to, jos buvo parengtos dar prieš Timui Cookui perimant kompanijos vairą. Kitaip sakant, jas kūrė S. Jobsas.

Prokuroras taip pat pastebėjo, kad M. Foulkesas buvo tarsi specialiai paruoštas daug šnekėti, bet nieko nepasakyti – didžiąją susitikimo dalį šnekėjo „Apple“ atstovas, bet nieko naudingo taip ir nepavyko sužinoti ar sutarti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (67)

Susijusios žymos: