„Samsung“ neva ruošia naujus, aukštos klasės „Galaxy“ planšetus, kaip ir „Google Nexus 11”  (1)

Šių dienų planšetiniai kompiuteriai iš esmės yra prieinami įvairiomis formomis ir dydžiais. Štai portalas „SamMobile“ teigia, jog šiais metais „Samsung“ smarkiai atnaujins savo „Galaxy Tab“ šeimą, pristatydama naujus produktus su 8 bei 11 colių įstrižainės ekranai, kaip ir „Nexus 11”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie pastarąjį, „Google“ liko visiškai patenkinti „Nexus 10” planšetiniu kompiuteriu, kurį gamina „Samsung“, taigi neva Pietų Korėjos elektronikos gigantas gamins ir kiek didesnę „Nexus 11” versiją su „Super PLS“ ekranu. Kaip ir visad su „Google“ įrenginiais, galime tikėtis naujausios „Android“ OS versijos be papildomų atributų, o ateityje - ypač greitų atnaujinimų.

„Google Nexus 11” neva varys aštuonių branduolių „Samsung Exynos 5 Octa 5410” procesorius. Tai leidžia manyti, jog „Samsung“ greitu metu išspręs jo gaminimo problemas, nes šiuo metu kompanijai net neišeina pagaminti pakankamai šio lusto vienetų savo išmaniųjų telefonų flagmanui „Galaxy S IV“.

Po tragiško „Galaxy Tab 3 7.0” anonso, gandai ir pranešimai apie kitus artėjančius „Galaxy Tab“ įrenginius yra malonesni. Nors „SamMobile“ nenurodo savo šaltinių, „Samsung“ neva kuria 8 colių planšetinį kompiuterį su „Full HD“ raiškos ekranu, kaip ir atitikmenį „Nexus 11”. 11 colių įrenginį varys kiek mažiau našesnis, dviejų branduolių „Exynos 5 Dual 5250“ procesorius, o „Galaxy Tab 8” nors ir turės gana padorų ekraną, bet tik praėjusios kartos, keturių branduolių „Exynos 4412” lustą, paremtą „ARM Cortex-A9” branduoliais. Spėjama, jog „Nexus 11” ir „Galaxy Tab 11” ekranų raiška turėtų būti identiška bei būti panaši į esamą „Nexus 10” - 2560x1600 taškų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (1)