„Acer Aspire P3“: „ultrabook“ ir planšetės transformeris (Video)  (1)

Kompanija „Acer“ išplėtė savo gaminamų kompiuterių-transformerių seriją ir pristatė dar vieną šios klasės įdomų produktą – „Ultabook“ tipo nešiojamo kompiuterio ir planšetės hibridą „Acer Aspire P3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Acer Aspire P3“ hibridas vienu metu yra ir labai kompaktiškas „Ultabook“ nešiojamas kompiuteris ir tuo pačiu – įprastinis planšetinis kompiuteris. Transformaciją greitai ir patogiai leidžia atlikti kompanijos inžinierių sukurta patogi hibrido struktūra. 

Kaip pažymi „Acer“ inžinieriai, daugelis žmonių dabar naudojasi ir kompaktiškais nešiojamais kompiuteriais, ir planšetėmis, tačiau naujoji „Microsoft“ operacinė sistema „Windows 8“ leidžia apjungti abu šiuos įrenginius į vieną visumą. Būtent tokia galimybė „Acer“ kompaniją ir paskatino sukurti naująjį „Acer Aspire P3“ hibridą.

Pristatydami „Acer Aspire P3“ hibridą, kompanijos atstovai pabrėžė, jog šis transformeris įkūnija bekompromisį sprendimą, kuris leis ne tik patogiai „vartoti“ jau sukurtą turinį, bet ne ką mažiau patogiai patiems jį kurti.

Patogų darbą turėtų užtikrinti ne tik hibrido struktūra, bet ir kokybiškas 11,6“ įstrižainės HD raiškos lietimui jautrus ekranas. 

Bus galima įsigyti kelių modifikacijų „Acer Aspire P3“ hibridus. Vienuose bus įdiegtas „Intel Core i3“, kituose – „Intel Core i5“ procesorius. Įdiegtas akumuliatorius užtikrins autonominio darbo trukmę iki 6 valandų, o pačius duomenis bus galima saugoti 60 GB arba 120 GB talpos kietajame diske. Taip pat hibridas turės 4 GB operatyvinės atminties RAM. 

„Acer Aspire P3“ hibridų svoris sieks 1,4 kg, o korpuso storis neviršys 2 cm. Be viso to, planšetė priekinėje dalyje galės pasigirti HD kokybės internetine vaizdo kamera, bei 5 Mpx kamera užpakalinėje korpuso dalyje. 

Tikimasi, jog šiais metais bus pristatyta dar kompaktiškesnė planšetės versija jau su naujos kartos „Intel Haswell“ procesoriais.

Kada šis hibridas bus prieinamas Lietuvoje - kol kas neaišku, o „Acer“ gerbėjams prekyboje šiuo metu prieinami tokie kompiuteriai:

  • Acer planšetiniai kompiuteriai ir jų kainos
  • Acer nešiojami kompiuteriai ir jų kainos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)