Visai nejuokinga! Liepsnomis besispjaudantis raketinis dviratis (Video)  (0)

Šitas vyrukas "Technologijos.lt" naujienų eteryje matytas ne kartą. Kolinas Furzas (Colin Furze) yra ne šiaip savadarbių transporto priemonių maniakas – jis dar ir ne vieno pasaulio rekordo autorius. Naujausias šio nutrūktgalvio driokstelėjimas – su ugnimi: liepsnomis besispjaudantis raketinis dviratis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pamenate, tas pats K. Furzas iš Linkonšyro (Jungtinė Karalystė) prieš keletą mėnesių tėvystės proga kvailiojo su savadarbiu 85 km/val. greitį pasiekiančiu vaikišku vežimėliu. O prieš tai nenuorama nustebino pasaulį, sukonstruodamas ir pasivažinėdamas ilgiausiu pasaulyje mopedu, paskui - motociklu.

Atėjo laikas kilti, kaip sakoma, aukščiau. O kad aukščiau kiltum, reikalinga raketinė transporto priemonė. Tik šįkart K. Furzas pirmyn žengė atlikdamas žingsnį atgal... Kaip tai įmanoma? Na, pirma buvo mopedas, paskui motociklas, o dabar – dviratis.

Užtat koks! Na ir kas, kad jo savininkė – senyva moteriškė? Dabar, kai šis parūdijęs rosinantas pabalnotas liepsnomis alsuojančia reaktyvinių tūtų sistema, ant jo kojos užkelti neišdrįs joks sveiko proto žmogus. Tiesa, ši sąlyga K. Furzui negalioja.

O kaip kitaip vertinti beprotį, kuris griaudėjančiu suklypusiu trantu išspaudžia 80 km/val. greitį? Kaip turėsite progos įsitikinti peržiūrėdami vaizdo siužetą, net padangos prakiūra... Ką ten padangos – žvilgtelėkite, kaip žioruoja iki raudonumo įkaitusios "raketinės" tūtos!
Tačiau K. Furzas dievagojasi, kad toks greitis – toli gražu ne riba. Uždėk senukui normalesnius riedmenis – dar ne taip užbaubtų.

Vienareikšmiškai ir primygtinai rekomenduotina nieko panašaus, kas demonstruojama šiuose kadruose, nebandyti ir apie tai net nesvajoti. Nes svajonės, kaip sakoma ir dainuojama, pildosi. O taip galima ir rimčiau prisisvajoti...


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (0)