Virtuoziškai gatves valę Kauno komunalininkai pateko į Rusijos TV žinias (Video)  (30)

Atmestinas Kauno komunalininkų darbas atkreipė ir Rusijos žiniasklaidos dėmesį, praneša kaunas.kasvyksta.lt. Sekmadienį šios šalies TV kanalas „1 Baltijskij kanal“ išplatino vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas atmestinis „Kauno švaros“ darbas valant miesto šaligatvius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo medžiagą penktadienį užfiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai ir atsiuntė į redakciją, ji iš karto buvo patalpinta „Youtube“ socialiniame tinkle, iš kurio greitai paplito po visą pasaulį ir buvo perskelbta neįtikėčiausių pasaulio vaizdų tinklapyje „LiveLeak.com“.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų atsiųstame vaizdo reportaže galima matyti, kad traktorininkas valo net ir tas šaligatvio atkarpas, kur pėsčiųjų takelio niekada nebuvo įrengta. Galima spėti, jog tai daroma bandant išpūsti darbų tvarkymo sąmatas ir dar labiau nustekenti ir taip skylėtą miesto biudžetą.

Priminsime, kad neseniai politikai pritarė, jog UAB „Kauno švara“ lopytų avarines miesto duobes, taip pat žiemą valo Kauno kelius. Dėl gatvių valymo kokybės įmonės darbuotojai nuolat kritikuojami miestiečių, viešojo transporto vairuotojai negalėjo užkilti į kai kurias įkalnes, pateko į avarijas.

Vaizdo siužetas


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(22)
(0)
(2)

Komentarai (30)