Pristatytas plytą primenantis mobilusis telefonas  (11)

Bendrovė „Just5“ pranešė pradedanti pardavinėti naujojo modelio mobiliuosius telefonus „Just5 Brick“ (angl. „plyta“). Šie mobilieji telefonai su mygtukais ir ištraukiama metaline antena siūlo tik pagrindines telefono funkcijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Just5 Brick“ dizainą sukūrė Rusijos dizaino studija „Art. Lebedev Studio“. Šis mobilusis įrenginys meta iššūkį daugybei vienodų išmaniųjų telefonų – grįžtama prie dešimtojo dešimtmečio formos ir ergonomikos. Naujojo prietaiso korpuso dizainas primena senuosius nerūpestingus laikus, kai terminas „išmanusis telefonas“ dar neegzistavo. 

Be skambinimo ir SMS siuntimo funkcijų „Just5 Brick“ mobiliajame telefone dar yra SOS mygtukas, žadintuvas, radijas, skaičiuotuvas, kalendorius, rankinis skaitiklis, vienas žaidimas ir maršruto išsaugojimo funkcija. Gamintojo teigimu telefonas veikia su įprasta SIM kortele, o jo bateriją pakanka įkrauti kartą per savaitę. 

Pardavinėjami penkių spalvų „Just5 Brick“ telefono modeliai: balti, geltoni, juodi, raudoni ir rudi. Visiems „Brick“ mobiliesiems telefonams suteikiama 5 metų garantija.

Žiniasklaidai išplatintame pranešime taip pat teigiama, kad įrenginio gamintojas planuoja sukurti išmanųjį telefoną ir jau šį rudenį pasiūlyti pirmuosius „Android“ modelius su mechaniniais mygtukais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (11)