„Google“ pranešė apie renginį liepos 24 dieną, tikimasi naujos „Android“ OS versijos  (3)

Kaip praneša įvairūs šaltiniai, patys gavęs pakvietimus, interneto gigantas „Google“ kviečia į renginį liepos 24 dieną, kuris vyks JAV, San Francisko mieste. Renginys bus susijęs su kompanijos plėtojama mobiliąja „Android“ operacine sistema, tad daugelis tikisi sulaukti naujos jos versijos anonso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ nurodė, kas ves renginį. Tai Sundar‘as Pichai, „Android“ bei „Chrome“ padalinių viceprezidentas. Mažai abejonių, jog bus paskelbta apie „Android 4.3” operacinę sistemą, nes apie ją sklando ne tik ypač daug gandų, bet ir yra įrodymų, jog ji iš tiesų egzistuoja.

Nors tai nėra patvirtinta oficialiai, manoma, jog „Android 4.3“ vardą turinti operacinė sistema ir toliau išlaikys kodinį „Jelly Bean“ vardą, kuris naudojamas ir su „Android 4.1” bei „Android 4.2” versijomis. Tuo tarpu naujos kartos „Android 5.0” versija, kuris bus pristatyta vėliau, turės „Key Lime Pie“ kodinį vardą.

Labai tikėtina ir tai, jog per renginį bus pranešta apie antrosios kartos „Nexus 7” planšetinį kompiuterį, už kurio gamybą, kaip ir su pirmuoju modeliu, atsakinga kompanija „Asus“. Teigiama, jog naujasis įrenginys turės „Full HD“ raiškos ekraną ir „Qualcomm Sandrapgon 600” lustą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: