Kai kuriems žmonėms nuo iOS 7 ima suktis galva, prasideda pykinimas  (54)

Yra tikrai nemažai žmonių, kurie piktinasi naujausios Apple operacinės sistemos iOS 7 dizainu. Vis tik panašu, kad kai kurie tai daro dėl labai svarbios priežasties: paralakso efektas bei po ekraną lakstančios ikonos jiems sukelia jūros ligą, praneša puslapis The Verge.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vartotojai skundžiasi, kad nuo tokios animacijos juos paprasčiausiai pykina. Jie lygina naująjį efektą su knygos skaitymu judančiame automobilyje. Taip pat yra užfiksuotas ne vienas atvejis, kai žmogus sunegaluoja, atsiranda akių nuovargis ar net skausmai, sukasi galva.

Paralakso efektą galima pašalinti, nustatymuose įjungus opciją „Apriboti judėjimą“, tačiau vartotojas labiau jaudina gylio efektas, kai piktogramos „įskrenda“ į ekraną. Visa tai iššaukia programos atidarymas arba uždarymas, o taip pat apsilankymas meniu punkte, kur galima tvarkyti užduotis.

Kai kurie žmonės skundžiasi, kad galvos skausmas po naudojimosi iOS 7 skauda visą dieną, o vienam vartotojui netgi teko atsiprašyti iš darbo po to, kai jos išmanusis telefonas iPhone atsinaujino iki iOS 7.

Apple techninio palaikymo tarnybos darbuotojai tokiems vartotojams teigdavo, jog galimybės visiškai išjungti iOS 7 animaciją nėra. Kai kas jau sugalvojo vieną sprendimą – vėl įdiegti operacinę sistemą iOS 6, kadangi joje tokio agresyvaus efekto, atveriant ir uždarant programas, nėra.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (54)

Susijusios žymos: