Ašarų ir emocijų kupinos Steve Ballmer „atsisveikinimo gastrolės“ (Video)  (0)

Steve Ballmer asmenybė vertinama labai nevienareikšmiškai, ir tai nieko nuostabaus –Microsoft galva sugeba išsiskirti iš visos minios didžiųjų technologijų kompanijų vadovų, o ir 33 metų stažas vienoje kompanijoje – tai ne juokai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir buvo galima tikėtis, Steve Ballmer atsisveikinimo metu su savo darbuotojais savo būdo slėpti nebandė. Jis pašoko, grojant Maiklo Džeksono muzikai (ir visai tai – esant 57 metų), o kartu pareiškė, jog korporacija vėl pakeis pasaulį.

Negana to, savo pasirodymo Steve Ballmer metu nepatingėjo įkasti konkurentams. Apple buvo pavadinta „madinga“, Amazon – „pigia“. Savo ruožtu, Google susikoncentravusi ties „didesniu pažinimu“, tuo tarpu Microsoft – ties „didesniu veiklumu“.

„Aš apgailestauju, kad ankstyvaisiais 2000-siais buvo momentas, kai mes smarkiai susikoncentravome ties Windows ir nesugebėjome perdislokuoti talentingų darbuotojų nauja – mobilių telefonų – kryptimi“.

Pažiūrėti į paskutinį Steve Ballmer pasirodymą Sietlo mieste (JAV) esančioje „Key Arena“ (joje vyksta krepšinio ir ledo ritulio varžybos) susirinko apie 13 000 korporacijos darbuotojų. Kaip visa tai atrodė, galima pamatyti kiek mažiau nei 5 minučių trukmės vaizdo klipe:

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: