10 priežasčių, kodėl Android vis dar geriau negu iOS 7  (33)

Neseniai pasirodžiusi operacinė sistema „iOS 7“ skirta „Apple“ telefonams, galbūt, verčia „Android“ naudotojus nuliūsti, tačiau naujienų portalas „Entrepeneur“ pateikia keletą priežasčių, kodėl „Android“ yra geriau negu „iOS 7“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  1. „Android“ galima atsisiųsti telefono dizaino temas. Esant poreikiui, galima atsisiųsti netgi „iOS 7“ temą.
  2. Kai „Android“ telefoną prijungiate prie kompiuterio, savo dokumentų sistemą galite matyti iš karto. „Apple“ priėjimas prie failų yra sudėtingesnis.
  3. „Android“ pranešimų centras (angl. – „Notification center“) yra patogesnis už „iOS 7“. „Android“ telefonuose galite atlikti veiksmus tiesiogiai iš pranešimų centro, „Apple“ telefone jums reikės įjungti atitinkamą programėlę.
  4. Adresų knygoje „Android“ telefonuose kontaktai automatiškai (sujungus telefoną su socialiniais tinklais) pateikiami kartu su nuotraukomis. „iOS“ šios funkcijos neturi.
  5. „Android“ suteikia galimybę vienu prietaisu naudotis daugybei vartotojų. Be to, galima limituoti, kiek vienas ar kitas vartotojas gali matyti ir daryti.
  6. „Android“ nerūpi, iš kur keliate muziką į savo įrenginį. „iOS 7“ reikalauja „iTunes“ programėlės (lygiai taip pat kaip nuotraukoms – „iPhotos“).
  7. „Google Play Store“ turi daugiau parinkčių negu „App Store“.
  8. Daugumoje „Android“ telefonų galite atrakinti telefoną ir atsidurti kurioje tik norite programėlėje. Tai taupo laiką.
  9. „Android“ telefonai siūlo daug daugiau atrakinimo būdų negu „iOS 7“.
  10. „iOS 7“ dalintis informacija galite tik žinutėmis, el. paštu, „Twitter“, „Facebook“ arba „Flickr“. „Android“ telefonuose galima dalintis informacija bet kuria programėle, kurią įdiegėte į savo išmanųjį telefoną ir kuri gali atlikti dalinimosi (angl. – „sharing“) funkciją
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(22)
(3)
(2)

Komentarai (33)

Susijusios žymos: