Žaidimo "Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues" grožybių pristatymui - 26 minučių vaizdo klipas (Video)  (2)

Studijos Portalarium ir avantiūristo Richard Garriott, legendinės Ultima kūrėjo, projektas „Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues“ pagaliau turi žaidybinį vaizdo klipą, kuris trunka net 26 minutes. Jame R. Garriott asmeniškai pasakoja apie žaidimo eigą ir potencialiems žaidėjams rodo šiuo metu turimas grožybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis vaizdo klipas pasirodė po to, kai praėjo lygiai pusę metų po finansavimo puslapyje Kickstarter pabaigos. Priminsime, kad žaidimas surinko daugiau nei 2,5 mln. JAV dolerių, pinigų paaukojo daugiau nei 25 tūkst. žmonių.

Džiugi žinia DRM apsaugos nekenčiantiems žmonėms. Žaidimą bus galima žaisti ir offline režime, tačiau kūrėjai iš anksto rekomenduoja, kad Internetas pageidautinas, kad būtų galima operatyviai gauti atnaujinimus ir papildymus, ieškoti žaidimo partnerių ir t.t.

Forsaken Virtues yra pirmasis iš suplanuotų penkių žaidimo epizodų, kuris turėtų debiutuoti 2014 metų spalio mėnesį. Visi kiti epizodai turėtų pasirodyti kas metus. Žaidimas bus prieinamas tik PC platformų savininkams – Windows, Linux ir Mac.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (2)