„Apple“ įsigijo „Kinect“ procesorių gamintojus  (0)

JAV bendrovė „Apple“ už 345 mln. JAV dolerių įsigijo bendrovę „PrimeSense“ iš Izraelio. Pasinaudojus pastarosios bendrovės pagamintais procesoriais kompiuteriui įmanoma suteikti trimatį regėjimą. Agentūra „Reuters“ rašo, jog apie tai sekmadienį paskelbė verslo naujienų leidinys „Calcalist“, nenurodęs pirminių šaltinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„PrimeSense“ iš Izraelio ir JAV rizikos kapitalo fondų buvo pritraukęs 85 mln. JAV dolerių.

„Mes kuriame klestinčią kompaniją, kuri suteikia 3D suvokimą ir natūralią sąveiką su kompiuteriu įvairiuose plačiai visuomenei prieinamuose rinkos segmentuose – pavyzdžiui, interaktyvioje svetainėje, mobiliuosiuose įrenginiuose. Nekomentuojame, ką daro mūsų partneriai, klientai ar potencialūs klientai, taip pat nekomentuojame gandų“, - sakė Izraelio bendrovės atstovė spaudai.

„PrimeSense“ jutiklių technologijos skaitmeniniams įrenginiams suteikia galimybę stebėti aplinkos pokyčius trijuose matmenyse, jos panaudotos ir „Microsoft“ žaidimų kompiuterio „Xbox“ priede „Kinect“.

Jeigu informacija apie įsigijimą pasitvirtintų, tai būtų jau antra „Apple“ įsigyta Izraelio bendrovė – 2012 sausį amerikiečiai nusipirko informacijos laikmenų gamintojus „Anobit“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)