Jekaterinburgo gatvėje nufilmuota „apokalipsės“ pradžia? (Video)  (0)

Duobėmis gatvėse besiskundžiantys vairuotojai paguodą galbūt ras šiame vaizdelyje iš Jekaterinburgo (Sverdlovsko apskritis, Rusija). Ten priešais gatve riedančio lengvojo automobilio ratus pradėjo lūžinėti ir į dangų kilti asfaltas. Į netikėtai sprogusio ir susigarankščiavusio asfalto plokštes rėžėsi ir ant jų pakibo sustabdyti nespėjęs SUV visureigio vairuotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Scena – kaip iš siaubo filmo „Žemės virpesiai“. Skirtumas tas, kad kadrai buvo filmuoti ne profesionalių operatorių, o paprasčiausiu automobiliniu vaizdo registratoriumi. Jo objektyvas užfiksavo, kaip nei iš šio, nei iš to priešais važiuojantį automobilį sprogsta asfaltas.

Prie įsižiebusio raudono šviesoforo signalo stabdantis visureigio vairuotojas atsidūrė spąstuose – kaip tik toje vietoje, kur po asfaltu prasivėrė žemė. Akimirka anksčiau tokios lemties išvengė posūkį į dešinę spėjęs atlikti kito lengvojo automobilio vairuotojas.

Vaizdo įrašą matę ekspertai yra linkę manyti, kad po asfaltu sprogo dujotiekis.

„Man panašu į tai, kad ten sprogo dujotiekio vamzdis, – tvirtina vaizdo įrašą peržiūrėjęs Eismo saugumo priežiūros asociacijos viršininkas Hovardas Robinsonas (Howard Robinson). – Jei ten būtų trūkęs vandentiekio vamzdis, vaizdelyje būtų siūbtelėjęs ir nesustabdomai plūsti pradėjęs vanduo.“

Tiesa, interneto komentatoriai juokauja, kad sprogimas įvyko todėl, kad visureigio vairuotojas nevažiuotų degant raudonam šviesoforo signalui. „Rusijoje dėl važiavimo degant raudonam signalui stabdo ne policija, o patys keliai“, – pakomentavo vienas „LiveLeak“ lankytojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(0)
(0)

Komentarai (0)