„Samsung“ Galaxy GamePad atkeliauja į Europą (Video)  (0)

Žaidžiate žaidimus savo išmaniuose telefonuose? Tačiau pasigendate gero valdymo? Kompanija „Samsung“ pirkėjams pristato savo sprendimą – Galaxy GamePad žaidimų valdiklį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus nemažai laiko nuo pristatytojo pirmojo prototipo, skirto patogiai žaisti „Android“ žaidimus savo išmaniuose įrenginiuose, galiausiai „Samsung“ pasiruošusi pristatyti šį įrenginį pirkėjams. Prietaisas kažkiek primena „Nvidia Shield“ nešiojamąjį žaidimų kompiuterį, tačiau išsiskiria tuo, kad jį galima pritaikyti įrenginiams kurių dydis nuo 4 iki 6,3 colio.

Taip pat jūsų išmanųjį įrenginį turi būti įdiegta bent jau „Android“ „JellyBean“ operacinė sistema. Nusipirkę šį prietaisą, pirkėjai taip pat gaus ir pakraunamų elementų pakuotę.

Pats valdiklis yra kaip Xbox 360 ir Wii konsolių žaidimų pultelio hibridas. Skirtingai nuo savo prototipo, sujungti išmanųjį įrenginį ir ši žaidimų valdiklį, nebereikės papildomų laidų.

Šiame naudojama „Bluetooth“ arba „NFC“ sąsaja. Pabrėžiama, kad GamePad įrenginys turi micro HDMI jungtį, todėl galėsite nesunkiai telefono ekrane matomą vaizdą perduoti į didesnį ekraną turintį monitorių ar televizorių. Šitaip žaidimu galėsite mėgautis dar geresnėmis sąlygomis.

Įrenginio viduryje esantis „Play“ mygtukas leis iš karto įjungti specialią aplikaciją, kuri skirta rasti tinkamus žaidimus jūsų išmaniajam prietaisui. Kol kas šiuo valdikliu galima žaisti 35 žaidimus įskaitant „Need For speed Most Wanted“, „Prince Of Persia: The Shadow and the Flame“ ar „Modern Combat 4“ ir kitus geriausius „Android“ žaidimus.

Daugiau nuotraukų rasite čia.

(4)
(0)
(2)

Komentarai (0)