Žaidimų fanai sulauks dar vienos „Hitman“ dalies (Video)  (0)

Žaidimų entuziastams, kuriems patiko „Hitman“ žaidimų serija, geros naujienos. Neseniai buvo paviešinta informacija apie naująją dalį, kuri bus skirta naujos kartos konsolėms ir asmeniniams kompiuteriams. Savo oficialiame tinklapyje, kompanija parašė atvirą laišką skirtą savo ištikimiausiems fanams. Jame buvo atskleista keletas detalių kas jų laukia ateityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašoma, jog naujoje žaidimo dalyje bus sudėta viskas kas geriausia iš jau esančių „Hitman“ dalių. Kas be ko pagrindinis žaidimo herojus išliks tas pats agentas 47 ir jo karjera bus parodoma visu gražumu. Veikėjui teks apsilankyti įvairiausiose egzotiškose vietovėse, o įvykdyti tikslą bus galima skirtingais būdais bei įrankiais.

Naujoje versijoje taip pat galėsime mėgautis didesnėmis aplinkomis, o jos bus atvaizduojamos labai detaliai. Žaidimas naudos ta patį „Glacier 2“ žaidimų variklį, kuris buvo naudojamas ir „Hitman: Absolution“ dalyje. Užsiminta ir apie dirbtinį intelektą, pastarasis bus patobulintas ir žaisti su kompiuterio valdomais objektais bus dar įdomiau.

Žadama sugrąžinti ir kontraktų režimą. Čia žaidėjai galės įgauti patirties skirtinguose užduotyse ir išmokti gudrybių, kurios padės karjeros režime. Gamintojai užsiminė, kad laikui bėgant bus atskleista dar daugiau žaidimo detalių.

Jei dar nesate išbandę žaidimo „Hitman“, galite peržiūrėti jo ištrauką šiame vaizdo siužete:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)