„Samsung Galaxy S5“ prototipas puikiai pasirodė atliktuose testuose (Foto)  (9)

Turbūt dauguma iš mūsų su nekantrumu laukiame, kada pasirodys kompanijos „Samsung“ flagmanas „Galaxy S5“. Internete pasirodo vis daugiau gandų apie būsimąjį išmanųjį telefoną, kurie leidžia tikėtis, kad šis žaisliukas bus tikras galiūnas. Šią savaitę nutekėjo ir populiariosios „Android“ testavimo sistemos „AnTuTu“ rezultatai, kuriame užfiksuota būtent „Galaxy S5“ pasirodymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Testuotas išmanusis telefonas turėjo net 16-os milijonų taškų kamerą ir „Snapdragon 800“ lustą kartu su „Krait“ procesoriumi, gebančiu dirbti net 2,5GHz taktiniu dažniu. Surinktas rezultatas išties įspūdingas ir kol kas tai yra geriausiai pasirodęs prietaisas. Jis aplenkė ir iki šiol lyderio poziciją užėmusį „Samsung Galaxy Note 3“ įrenginį. Tai gali būti tam tikras atskaitos taškas prognozuojant būsimo flagmano technines charakteristikas, mat visi „Samsung Galaxy Note 3“ duomenys yra viešai skelbiami – čia galite peržiūrėti tiek jo charakteristikas, tiek lietuvišką kainą.

Vis dėlto iš matomos informacijos galime suprasti, kad tai nėra galutinis produktas. Pateiktame jutiklių sąraše galime pasigesti tų, apie kuriuos buvo kalbama anksčiau. Tai leidžia manyti, kad tai tiesiog bandomasis modelis, skirtas testavimui. Tokie įrenginiai dar dažniausiai neturi visos reikiamos techninės įrangos, todėl apie tikslų testavimo rezultatą galėsime sužinoti tik po „Galaxy S5“ pasirodymo rinkoje.

Manoma, kad „Samsung“ flagmanas bus pristatytas jau šį mėnesį vyksiančioje „MWC“ parodoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: