Nokia X įdiegtas Android bus panašus į Windows Phone  (4)

Jau kovo mėnesį Indijoje prekyboje pasirodys išmanusis telefonas Nokia X, dar žinomas kodiniu pavadinimu Normandy. Pastarasis turėtų tapti pirmuoju suomių kompanijos mobiliu įrenginiu su operacine sistema Android.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad savo aparatine įranga Nokia X bus labai panašus į Lumia 520, kuris yra populiariausias šiuo metu Windows Phone modelis, nors kai kurie šaltiniai teigia, kad iš tikrųjų aparatinis aprūpinimas bus daug kuklesnis, nes bus skirtas besivystančios šalies vartotojams.

Remiantis puslapio VR-Zone pateikiamais duomenimis, išmanusis telefonas gaus kamerą su 3 megapikseliais, nors anksčiau minėta 5 megapikselių modelis. Be to, telefonas gaus 4“ įstrižainės 854 x 480 raiškos ekraną, procesorių Qualcomm Snapdragon 200 (1 GHz, du branduoliai), 4 GB integruotą kaupiklį, microSD skaitytuvą, 512 MB operatyvios atminties.

Įdomu tai, kad Nokia X veiks su operacinę sistema Android 4.1 Jelly Bean, tačiau turinčiu perdarytą vartotojo sąsają. Pastaroji primins Windows Phone išvaizdą, tuo tarpu papildomos paslaugos, kurias siūlo Google, vienaip ar kitaip bus pakeistos į Microsoft turimus analogus.

Priminsime, kad Nokia X (Normandy) anonso laukiama renginyje MWC 2014, kuris įvyks vasario mėnesio pabaigoje.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (4)