„LG“ pristatė tris naujus išmaniuosius telefonus su „KitKat“  (0)

Kompanija „LG Electronics“ visai neseniai pristatė trijulę išmaniųjų telefonų, kurie skirti paprastiems ir daug pinigų nenorintiems išleisti vartotojams. Pirmoji gera žinia yra ta, kad visi jie turės naujausią „Android“ operacinę sistemą „KitKat“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefonai atitinkamai buvo pavadinti „L40“, „L70“ ir „L90“ kodiniais pavadinimais. Iš silpniausių, pats galingiausias yra „L90“ modelis. Įrenginys turės 4,7 colių įstrižainės ekraną, kurio skiriamoji geba 960 x 540 taškų. Viduje plaks pakankamai galingas keturių branduolių procesorius, kurio maksimalus taktinis dažnis 1,2GHz. Vartotojai fiksuoti savo akimirkas galės su 8-ių megapikselių kamera, esančią įrenginio nugarinėje dalyje. Priekyje bus galima rasti 1,3 milijono taškų kamerą, skirtą vaizdo pokalbiams. Sklandų darbą užtikrins 1GB dydžio darbinė atmintinė, o duomenys bus saugomi 8GB talpykloje.

Dar pigesni „L70“ ir „L40“ bus aprūpinti 1,2GHz, dviejų branduolių procesoriais, o jų vidinė talpa sieks 4GB. „L70“ taip pat turės 4,7 colių įstrižainės ekraną, tačiau pastarasis atvaizduos tik 800 x 400 taškų. Įrenginio nugarinėje dalyje puikuosis 8-ių megapikselių kamera, o sklandų prietaiso veikimą užtikrins 1GB dydžio operatyvioji atmintinė. Pats pigiausias „L40“ turės viso labo tik 3,5 colio ekraną, kuris atvaizduos 480 x 320 taškų, o darbinė atmintinė turės 512MB.

Nors ir šie išmanieji telefonai neturi kuo labai pasigirti, tačiau dėl itin sparčios ir nedaug resursų naudojančios „KitKat“ operacinės sistemos, šie turėtų veikti sklandžiai ir užtikrins puikų produktyvumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(3)

Komentarai (0)