HTC išmanieji pritaikyti perėjimui iš iPhone ir kitų gamintojų telefonų  (0)

Kas privertė kompaniją HTC savo išmaniuosiuose telefonuose Desire 816 ir Desire 610 įdiegti nano-SIM kortelės palaikymą, leidžia suprasti puslapio CNet žurnalistų interviu su taivaniečių gamintojo atstovu Pietų Azijos regionui Jack Yang.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadangi Jack Yang perėjo dirbti į HTC iš vietos Apple padalinio, jam iš karto kilo problemų, kaip perkelti savo asmeninius duomenis iš iPhone į naujojo darbdavio gamybos išmanųjį telefoną.

Jis kreipėsi į inžinierius, kurie pasiūlė į būsimus HTC telefonus diegti ne tik nano-SIM korteles, tačiau kartu sukūrė aplikaciją „HTC Sync Manager“, palengvinančią migraciją iš Apple produktų. Taip vieno iš HTC vadovų sunkumai padėjo išspręsti klientų problemas.

Beje, būsimi HTC flagmanai turėtų privalomai gauti microSD atminties kortelių lizdą. Tai irgi palengvins duomenų perkėlimą iš kitų gamintojų įrenginių.

Naujai pristatyti prieinamesni savo kaina HTC išmanieji telefonai visiškai nereiškia, kad jie bus platinami visuose pasaulio regionuose. Išsivysčiusiose šalyse (pavyzdžiui, Š. Amerikoje ir Vakarų Europoje) ir toliau bus stengiamasi pardavinėti brangesnius modelius, tuo tarpu Azijai bus siūlomi pigesni variantai.

HTC ketina glaudžiau bendradarbiauti su regionų mobiliojo ryšio operatoriais. Keistos reklaminės kampanijos, kai naudojamasi „Geležinio žmogaus“ vaidmenį atlikusios Holivudo žvaigždės paslaugomis, liks praeityje. Visa tai nepasiteisino, nors ir padidino HTC prekinio ženklo žinomumą.

Nors kompanija HTC ir išlieka Microsoft partnere, taivaniečių gamintojo atstovai tik pažadėjo pasižvalgyti į Windows Phone pusę, tačiau konkrečių produktų su šia operacine sistema nežada (bent jau artimiausioje ateityje).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: