Apple ruošia iPhone, kurio ekraną dengs safyro stiklas  (15)

Puslapis Apple Daily praneša, kad vienas didžiausių pasaulyje kontraktinių gamintojų – kompanija Foxconn – jau paruošė pirmąja išmaniųjų telefonų iPhone partiją (maždaug 100 vienetų), kurių ekraną dengia safyras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinio teigimu, nežiūrint į tai, kad pirmoji partija labai maža, pastarasis įvykis yra gana reikšmingas ne tik Apple, bet ir kontraktiniam gamintojui, kadangi tai reiškia, kad rinkoje pasirodys pirmieji išmanieji telefonai, kurių apsaugai bus naudojamas įbrėžimams itin atsparus stiklas.

Dabartiniame Apple flagmane iPhone 5S jau naudojamas safyras, tačiau jis dengia kameros objektyvą ir mygtuką „Home“, kuris kartu yra ir biometrinis daviklis, leidžiantis nuskenuoti telefono savininko pirštų atspaudus.

Apie masinę safyro, kaip ekranų apsauginio stiklo, gamybą kalba ir tas faktas, kad kompanijos Apple tiekėjai – Synopsys ir Bern Optics – pastaruoju metu plėtė gamybą, į kurią investavo apie 1,8 mlrd. JAV dolerių. Tokios investicijos vargu, ar pasiteisintų, jei nebūtų sudarytas kontraktas su stambiu užsakovu.

Priminsime, kad praėjusiais metais buvo pasirodžiusi informacija, kad kompanija Apple statys naują gamyklą JAV teritorijoje, kuri taip pat užsiims safyrinių apsauginių stiklų gamyba. Galima prognozuoti, kad šią tendenciją perims ir kiti mobilių įrenginių gamintojai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (15)