12“ ekraną gausiantis iPad turės procesorių Apple A8  (1)

Puslapio Apple Insider, kuris remiasi kompanijos Evercore Partners analitikų turima informacija, teigimu, kompanija Apple šį rudenį pristatys hibridinį planšetinį kompiuterį iPad su 12“ įstrižainės ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinio teigimu, naujasis iPad gaus iki šiol dar neanonsuotą procesorių Apple A8. Dėl savo galimybės pavirsti nešiojamo kompiuterio analogu naujasis Apple sprendimas turėtų patikti verslo atstovams.

Kompanijos iš Kupertino pasirodymas transformuojamų mobilių įrenginių rinkoje, analitikų teigimu, rodo gamintojo norą sumažinti savo išlaidas. Pavyzdžiui, jei nešiojamo kompiuterio MacBook Air 22% savikainos sudaro Intel procesorius, tai nuosavas procesorius A7 kompanijai Apple kainuoja 4% planšetinio kompiuterio iPad Air su 128 GB kaupiklio kainos.

Kai kurie šaltiniai mano, jog priedėlio „Air“ atsiradimas planšetiniuose kompiuteriuose iPad rodo Apple siekį suartinti firminių nešiojamų ir planšetinių kompiuterių gretas. Tai reškia, kad Apple nori su savo būsimu 12“ iPad Pro patenkinti tuos verslo vartotojus, kurių MacBook Air netenkina dėl vienokių ar kitokių priežasčių.

Detaliau susipažinti su dabartinėmis kompiuterių techninėmis charakteristikomis ir jų lietuviška kainą galite čia: iPad Air ir MacBook Air.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (1)