Intel dėkinga Apple už energiją taupančius procesorius Haswell  (3)

Šiuo metu Intel ir Apple bendradarbiavimas apsiriboja tuo, kad pirmosios procesoriai naudojami antrosios asmeniniuose kompiuteriuose. Vis tik tokiu tarpiniu bendradarbiavimu Intel yra labai patenkinta, jei tikėti naujausia puslapio CNet publikacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šaltinio teigimu, Intel PC Client Group padalinio vadovas Kirkas Skaugenas praėjusios savaitės susitikime su investuotojais prisipažino, kad Intel labai dėkinga kompanijai Apple už bendrą darbą, optimizuojant procesorių Haswell energetinį apetitą.

Bendromis pastangomis gimė Haswell modeliai, leidę nešiojamųjų kompiuterių MacBook Air šeimai padidinti baterijos darbo laiką nuo buvusių 6 iki 12,5 valandų.

Šaltinis tai patvirtina ir savais testais. Jei 13,3“ ekraną ir Ivy Bridge procesorių turintis MacBook Air vaizdinės medžiagos atkūrimo teste veikė virš 7 valandų, tai 2013 metais išleistas modelis su Haswell procesoriumi veikė kiek daugiau nei 14 valandų.

Čia galite peržiūrėti MacBook Air kompiuterių asortimentą, technines charakteristikas ir lietuviškas kainas.

Be to, Intel visai patenkinta tuo faktu, jog Apple žymioje dalyje savo kompiuterių iMac ir MacBook Pro pradeda remtis į procesorius integruota Intel grafikos posisteme Iris Pro.

Kaip žinia, anksčiau Apple mieliau naudodavo diskretines vaizdo plokštes, tačiau noras vis labiau ploninti kompiuterių korpusus ir ilginti jų baterijų laiką privertė apsiriboti galingiausia Intel grafikos posisteme.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (3)