Eton pristatė išmanųjį telefoną su gigantiška 5000 mAh baterija  (13)

Esate nepatenkinti savo išmaniojo telefono akumuliatoriaus talpa? Problemos sprendimas, kaip jau tapo įprasta, mus pasiekia iš Kinijos. Vietos kompanija Eton vietoj to, kad gainiotųsi kuo plonesnio korpuso tendencijų, išleido 9 mm storio išmanųjį telefoną, kuris savo matmenimis panašus į iPhone 4S, tačiau kinų įrenginyje atsirado vietos net 5000 mAh talpos baterijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas vadinasi Thundergod (sutrumpintai Thor), įdiegta baterija jam leidžia veikti iki 1100 valandų laukimo režime (apie 45 paras). Palyginimui: iPhone 5S šis rodiklis siekia apytiksliai 11 parų, Galaxy S4 – 15 parų.

Etron Thundergod gavo 8 branduolių procesorių MediaTek MTK6592 su Cortex-A7 branduoliais ir 1,7 GHz taktiniu dažniu, GPU Mali-450, 2 GB operatyvios atminties, operacinė sistema Android 4.2.2 Jelly Bean. Duomenys apie ekrano įstrižainę ir raišką nežinomi.

Reikia pastebėti, kad būtent kinų gamintojai stengiasi į savo mobilius įrenginius diegti kuo talpesnes baterijas, kurios leistų vartotojams be elektros rozetės apsieiti ilgiau nei 1-2 dienas. Iš pasaulinio lygių kompanijų tokiu keliu eina nebent Lenovo. Pastaroji vasario mėnesį parodoje MWC 2014 demonstravo telefoną Lenovo S860 su 4000 mAh baterija, tačiau Eton sprendimas vis tiek yra 20 proc. talpesnis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (13)