10 „Galaxy S5” pranašumų prieš „iPhone 5S”  (26)

Kompanija „Samsung“ neseniai pristatė savo atnaujintą flagmaną „Galaxy S5”, kurio pagrindinis konkurentas šiuo metu - „iPhone 5S”. Portalas „Business Insider“ nusprendė išsiaiškinti, kuo pirmasis modelis yra pranašesnis už antrąjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  1. „Samsung“ ir „PayPal“ atsiskaitymo sistema tapo partneriais, todėl su S5 galima saugiai atsiskaityti naudojant pirštų atspaudus.
  2. S5 galima kelioms minutėms panardinti į vandenį, tačiau visi žino, kas tokiu atveju atsitiktų 5S.
  3. „Samsung“ blykstė veikia kaip širdies ritmo matuoklis, taigi pulsą dabar galima pasitikrinti telefonu.
  4. Pirmojo modelio fotoaparatas turi 16 megapikselių jautrumo matricą, kai „Apple“ gali pasigirti tik 8. Taip pat S5 turi geresnę priekinę kamerą.
  5. Abu išmanieji turi 16 ir 32 GB talpos modifikacijas. Tiesa, „iPhone 5S“ turi ir 64 GB tapos modelį, tačiau S5 galima naudoti kartu su atminties kortele, o tai praplečia talpą iki 128 GB.
  6. S5 pirmasis pasaulyje turi HDR peržiūros funkciją, taigi bus galima iš anksto matyti kaip atrodys nuotrauka su šiuo efektu. Taip pat juo galima filmuoti 4K kokybe, o tai yra keturiskart raiškiau, nei įprasta HD raiška.
  7. „Galaxy S5“ leidžia rinktis iš kelių vartotojo sąsajų, o tai praverčia paskolinus telefoną. Taip pat „Easy Mode“ šią sąsają supaprastina, o specialus vaikų režimas pritaiko tam tikrus apribojimus.
  8. S5 tiesiogine ta žodžio prasme ekraną paverčia nespalvotu, kai senka baterija. Tokia funkcija leidžia energiją naudoti dvigubai ilgiau. Taip pat jo bateriją galima pakeisti nauja, neardant viso telefono, kaip tai reikėtų daryti 5S atveju.
  9. „Galaxy“ galima naudoti kaip nuotolinio valdymo pultelį, nes šis turi integruotą infraraudonųjų spindulių siųstuvą.
  10. Šio modelio ekrano spalvos ir kontrastas prisitaiko prie aplinkos apšvietimo.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(32)
(1)
(16)

Komentarai (26)

Susijusios žymos: