Pasirodė Firefox 29 su visiškai perdaryta vartotojo sąsaja (Video)  (28)

Kaip ir buvo tikėtasi, galutinė Mozilla naršyklės Firefox 29 versija jau prieinama asmeninių kompiuterių ir mobilių įrenginių su Windows, Mac OS X, Linux ir Android įrenginiams (paskutinieji naršyklę gali atsisiųsti iš Google Play).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoje Firefox versijoje yra nemažai naujovių, tačiau viena pagrindinių – tai pasikeitusi vartotojo sąsaja, kuri vadinasi Australis. Dabar ji labai panaši į tą, kurią mes matome Google Chrome. Ji suteikia vartotojui daugiau darbinės erdvės. Ar kompanija Google dėl to nereikš kokių nors pretenzijų, pamatysime ateityje.

Be to, realizuotas naujas vartotojo sąsajos organizavimo būdas, kuris leidžia pertempti įdomius objektus (tame tarpe, ir dažnai naudojamas funkcijas ir plėtinius) į pagrindinį meniu arba instrumentų juostą.

Kūrėjų manymu, visa tai turėtų palengvinti naršymą Internete, jis taps daug intuityvesnis. Mozilla teigimu, Firefox 29 turi didžiausias derinimo pagal savo poreikius galimybes, nei bet kuri kita anksčiau išleista naršyklės versija.

Taip pat pažymima patobulinta opcija Firefox Sync su kortelių ir viso kito sinchronizavimu įvairiuose mobiliuose įrenginiuose (tam yra sukurti Firefox Accounts), aktyvuota funkcija Gamepad API. Android skirta Firefox turi „gyvos paieškos“ per Bing opciją, didesnį produktyvumo lygį.

Atsisiųsti Mozilla Firefox iš kūrėjų puslapio.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: