„Apple“ pradėjo gaminti pirmuosius išmaniuosius laikrodžius „iWatch“  (10)

Kompanija „Apple“ pradėjo mažomis serijomis gaminti išmanųjį laikrodį „iWatch“, skelbia „The China Times“, remdamasi patikimais šaltiniais iš tiekėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot jų, gamybos pradžia orientuota į numatomą „iWatch“ išleidimą į prekybą šių metų rudenį. Manoma, kad šį ketvirtį, kuris baigsis birželio mėnesį, numatoma pagaminti 2,5-3 milijonus įrenginio vienetų, o kitą ketvirtį – apie 14-15 mln.

Iki šiol buvo pasirodę gausybė gandų ir prognozių, koks turėtų būti „Apple“ išmanusis laikrodis. Kaip teigia „KGI Securities“ analitikas Ming Chi Kuo, „iWatch“ greičiausiai bus dviejų dydžių, kad tiktų skirtingų dydžių riešus turintiems žmonėms.

Teigiama, jog „Apple“ dėvimas įrenginys turės lankstomą AMOLED tipo ekraną su jį dengiančiu ir įbrėžimams atspariu safyro kristalo stiklu. Laikrodyje tikriausiai bus nemažai biometrinių sensorių, kurie seks pagrindinius žmogaus fizinio aktyvumo rodiklius.

Taip pat pranešama, jog „Nike“ gali atsisakyti gaminti sportininkams skirtas aktyvumą fiksuojančias apyrankes „FuelBand“ ir apsistos ties programinės įrangos vystymu. Manoma, kad „Nike“ gali bendradarbiauti su „Apple“ kurdama išmanųjį laikrodį „iWatch“ ir pritaikyti kai kurias „FuelBand“ savybes jam.

Tikimasi, kad „iWatch“ bus pristatytas šį rugsėjį kartu su išmaniuoju telefonu „iPhone 6“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(5)
(0)
(1)

Komentarai (10)