LG nauja buitinė technika - pagal geriausias fantastų idėjas  (13)

Kompanija LG leido suprasti, kad neketina nusileisti konkurentams išmaniosios buitinės technikos rinkoje, todėl pristatė seriją įrenginių, kurie palaiko programą HomeChat. Ši leidžia bendrauti su šaldytuvais, skalbimo mašinomis ir mikrobangų krosnele natūralia kalba, pasitelkiant populiarią programėlę LINE.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš esmės, apsikeitimas informacija tarp vartotojo ir tos pačios skalbimo mašinos bus labai panašus į dviejų žmonių bendravimą, naudojant pokalbių programėlę – technika turėtų suprasti balsu duodamas komandas „Pradėk darbą“ arba „Ką tu dabar darai?“

Turbūt labiausiai pasisekė LG naujo „išmaniojo“ šaldytuvo pirkėjams. Į pagrindinio skyriaus viršutinę dalį integruota kamera Smart View, kurie atlieka vaizdo registratoriaus funkciją ir fiksuoja šaldytuvo turinį, kai tik žmogus atidaro dureles. Kamera taip pat parodo šaldytuvo vidų, jei vartotojas atsiunčia užklausą iš savo išmaniojo telefono.

Speciali programėlė leidžia vesti turimų produktų ir jų galiojimo laiko apskaitą, kartu pateikia rekomendacijų, susijusių su maitinimo programa, atsižvelgiant į vartotojo įvestus savo antropometrinius duomenis. Kartu bus pasiūlyta valgių receptų, jei šaldytuve yra atitinkamų produktų.

Darbui su minėtomis funkcijomis galima naudoti ir į šaldytuvo duris integruotą sensorinį monitorių – viduje esančius produktus galima pamatyti, nedarinėjant durų.

LG skalbimo mašinos nuo šiol taip pat protingesnės – jos turi integruotą Wi-Fi adapterį, kuris leidžia nuotoliniu būdu pradėti skalbimo procedūrą ir proceso būseną stebėti per išmanųjį telefoną.

Mikrobangų krosnelė pati ieškos receptų, kaip pagaminti žmogaus mėgstamą patiekalą. Receptai bus reguliariai atnaujinami. Savaime suprantama, nuo jos priklausys tik temperatūros parinkimas ir patiekalo gaminimo trukmė – surinkti reikiamus produktus ir juos paruošti teks pačiam žmogui.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai (13)